Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. HORVÁTH KATALIN
Cím: 8900 Zalaegerszeg , 8900 Zalaegerszeg, Léda MagánklinikaEmail: drhokati@gmail.com, kepalkotomedicina@gmail.com
Telefon: 06-70/318-2790

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Radiológusként dolgozom a Zala Megyei Kórház radiológiai osztályán.
Itt Ultrahang , CT, MR és hagyományos Röntgen vizsgálatokkal, kiemelten Ultrahang vezérelt intervenciókkal ( szövetminta vételek, kóros folyadék gyülemek lebocsájtása) foglalkozom.

Bemutatkozás

Radiológusként dolgozom a Zala Megyei Kórház radiológiai osztályán.
Itt Ultrahang , CT, MR és hagyományos Röntgen vizsgálatokkal, kiemelten Ultrahang vezérelt intervenciókkal ( szövetminta vételek, kóros folyadék gyülemek lebocsájtása) foglalkozom.

Magánrendelésemen Ultrahang vizsgálatokkal foglalkozom.
*A Léda Magánklinikán felnőtt és gyermek hasi vizsgálatokkal, érbetegségek, ízületi betegségek sport sérülések diagnosztikájával és minden testfelszín közeli elváltozás vizsgálatával foglalkozom. Egyeztetés alapján szövetmintavételre is van lehetőség.
Magánrendelésem :
Léda Magánklinika, Zalaegerszeg, Ady u. 58,
Rendelési idő: Hétfő 8-11 óra, Csütörtök 17.30-20 óra. Minden második péntek 9.30-12 óra
Bejelentkezés szükséges . Telefon: 06 92 357790 , 06 70 7034564 Bejelentkezés: 0670/3182791 vagy 92/357790
Magánrendeléseimen Ultrahang vizsgálatokkal foglalkozom.

Ezen belül belgyógyászati és szülészet-nőgyógyászati hasi vizsgálatokkal, érbetegségek, és ízületi betegségek diagnosztikájával és minden testfelszín közeli elváltozás vizsgálatával foglalkozom.

Kiemelt terület a daganatos betegségek korai felismerése és a betegek mielőbbi hozzásegítése a korrekt, korszerű kezeléshez és kiegészítő terápiákhoz.

Új, fejlődő szakterület nagyizületek, izmok, szalagok vizsgálata sérülések esetén, vagy a gyermekek végtag sérüléseinek Ultrahang vizsgálata, ami nem jár sugár terheléssel. Ezen vizsgálatokra mindkét rendelési helyszínen van lehetőség.

*Másik szakterületem* a természetgyógyászaton belül a táplálkozás és életmód terápia. Ezen a területen megelőzéssel, betegség esetén pedig kiegészítő életmód, táplálkozási és fitoterápiás tanácsokkal segítem az Ön gyógyulást. Kapcsolatban állok más szakterületeken dolgozó kollégákkal mind a hagyományos orvoslás, mind a természet gyógyászat területén, így eredményesebben tudok segítséget nyújtani a hozzám forduló betegeknek.

Az életmód terápia támogatására az élet minden területét átfogó, környezetbarát termékek megvásárlásához is segítséget tudok nyújtani a méregmentes háztartásvezetésen, tisztálkodó és kozmetikai szereken , táplálék kiegészítőkön és egészséges élelmiszereken át.

Tanácsadó beszélgetésre bejelentkezés a 0670/3182790-es számon lehetséges


Keresőszavak

ultrahang vizsgálat, természetgyógyászat,radiologus, ultrahang, zalaegerszeg, CT, MR, röntgen, magánrendelés, magánrendelés zalaegerszeg, érbetegségek, ízületi betegség, belgyógyászat, szülészet nőgyógyászati hasi vizsgálat, zalaegerszeg, zalaegerszeg ultrahang


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink