Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Derma Med Kft. - Budapest
Cím: 1113 Budapest, Bartók B. u. 96. mfszt. 3.Email: dermamed@dermamed.hu
Web: www.dermamed.huTelefon: 06-20/944-8250, 06-1/209-1312

Bevezető

Általános- és gyermek-bőrgyógyászati ellátás
Hatékony megoldás az ekcéma, pigmentzavarok, pikkelysömör, akne, haj- és szőrnövekedési rendellenességek, körömbetegségek problémájára.
Hajhagyma elemzés trichogram-készítéssel, a hajhullás kóreredetének feltárására.
Bőrgyógyászati rákszűrés dermatoscop segítségével. A fájdalommentes szűrővizsgálat során festékes anyajegyek, pigmentált bőrelváltozások és egyéb bőrnövedékek kerülnek rélszletes elemzésre.
Kozmetológiai és bőrsebészeti ellátás
Értágulatok megszüntetése, hegkezelés (keloidok) injekciós technikával és dermojet-tel, vírusos szemölcsök illetve bőrnövedékek (fibromák, keratosisok) eltávolítása.
Visszértágulatok megszűntetése sclerotisatios technikával, mely során a felületi vénás tágulatokba injekció segítségével tömeszelő anyagot juttatunk. Ez a fájdalommentes eljárás a a visszértágulatokat tartósan megszünteti.
A fény által károsodott, finom ráncokkal és pigmentfoltokkal tarkított, öregedő bőr regenerálása, aknés hegek megszűntetése kémiai peelinggel. Ez az eljárás a bőr felső rétegeinek kémia úton történő mélyhámlasztása, mely a bőrt különösen rugalmassá, fiatalossá teszi. Az eljárás során alkalmazott hatóanyag a glikolsav, mely a leghatékonyabb AHA.
Ráncfeltöltés, bőrredők esztétikai korrekciója injekciós technikával. Az eljárás során a bőr kötőszevetében természetesen is jelenlévő hialuronsavat egy kristálytiszta zselé formájában a bőrbe fecskendezzük. A hialuronsav a kötőszövetben vizet köt meg, így elsimítja a ráncokat, redőket és biztosítja a bőr feszességét, természetes rugalmasságát.
Cryo-terápia (mélyfagyasztásos kezelés), keratosisok, condyloma, kisebb vírusos és futószemölcsök eltávolítására.
Allergológia
Európai standardizált teszsorokkal történő tesztelés az alábbi allergéncsoportokra: fémek, illatanyagok, kozmetikumok alapanyagai, gumi, konzerválószerek, pollenek, háziporatkák, penészgombák, állatszőrök, élelmiszerek stb.
Immunterápia (hyposensibilisatio) bevezetése: sublingualis immunoterápia (SLIT) a kialakult túlérzékenység megszűntetése céljából.
Speciális fogászati anyagokkal végzett allergológia tesztelés fémövezet, akrilátok és tömőanyagok alkalmazása előtt, illetve már kialakult bőr és nyálkahártya tünetek fennállása esetén.
Nemi gyógyászat
A fertőző betegségek között alig van olyan betegségcsoport, amelynek terjedési vonulatai, klinikai megjelenési formáinak értelemezése olyan mélyreható változásokon ment át az elmúlt időszakban, mint a szexuális úton terjedő fertőzések (STI = Sexually Transmitted Infections). A szexuális szokások megváltozása és az ezzel összefüggő társadalmi változások miatt a lakosság nagy része bizonyos életszakaszokban STI fertőzés szempontjából jelentős veszélynek van kitéve. A késői szövődmények gyakran évekkel azután jelentkeznek, hogy az ún. magas rizikócsoportba tartozó egyén, felhagyva korábbi szexuális szokásaival, visszafogottabb életvezetést folytat.
A szexuális úton terjedő fertőzések részletes klinikai, laboratóriumi diagnosztikája és kezelése maximális diszkrécióval, a beteg érdekeit szem előtt tartva történik (condyloma, herpesz, chlamydiasis, mycoplasmás, bakterológiai, parazitológiai, gombás fertőzések, HIV-szűrés, szifilisz-szűrés, hepatitis-szűrés).
Nőgyógyászati cytológiai vizsgálat, illetve a méhnyakrák keletkezésében szerepet játszó Human Papilloma-Virus (HPV) szűrés.

Bemutatkozás

Dr. Duray Éva bőrgyógyász-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok.
Rövid szakmai önéletrajz: 1986-ban végeztem a SOTE-n, 1990-ben szereztem bőr-nemigyógyász szakorvosi képesítést.
Az általános orvosi diploma megszerzését követően 1992-ig az Országos Bőr-Nemikórtani Intézetnél voltam tudományos munkatárs. Feladataim közé tartozott pl.: Speciális Ambulancia klinikai vezetése, HIV fertőzöttek illetve veszélyeztetett egyének szűrése és klinikai követése, fekvő- és járóbeteg ellátás, medikus oktatás, szakorvos továbbképzés.
A holland kormány által felajánlott szakmai ösztöndíj keretében 1991-ben 7 hónapot Amszterdambam töltöttem. A TEMPUS Cortex program ösztöndíjasaként később Heidelbergben, a Ruprecht Karls Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján folytattam postgraduális tanulmányokat.
1992 óta folytatok bőr- és nemigyógyászati magánpraxist, emellett felkért előadóként rendszeresen részt veszek a háziorvosok, gyermekorvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakdolgozók posztgraduális képzésében.
Rendszeresen publikálok egészségügyi szaklapokban illetve a különböző felkéréseknek eleget téve szereplek a médiában.
Magánrendelőm 10 éve várja szépülni és gyógyulni vágyókat.

Keresőszavak

bőrgyógyász-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink