Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Kovács Aranka
Cím: 6600 Szentes, Sima Ferenc u. 44-58.Email: dr.kovacsaranka@gmail.com
Telefon: 06-20/350-8123

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Telefonos bejelentkezés szükséges!

Bemutatkozás

1969-ben végeztem egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. 1969-tõl 1985-ig a SzOTE II. sz. Belgyógyászati klinikán dolgoztam. A ranglétrán adjunktusi beosztásig jutottam el. 1985 óta a Csongrád megyei Önkormányzat Területi Kórházában, Szentesen dolgozom a Belgyógyászati osztály osztályvezetõ fõorvosaként. 3 szakvizsgát tettem: belgyógyászatból, kardiológiából és klinikai farmakológiából. Jelenlegi beosztásom mellett a szentesi Kardiológiai gondozóban és a csongrádi Kardiológiai szakrendelésen dolgozom.. Emellett elnyertem a Magyar Diabetes Társaság Diabetológus Orvosa szakképesítést is. Évek óta igen aktív klinikai farmakológiai tevékenységet folytatok. Osztályunk a Szegedi Tudományegyetem Oktató osztálya, jómagam a Szegedi Tudományegyetem Oktató Orvosa vagyok. Szívesen veszünk részt a hallgatók oktatásában. Sajnáljuk, hogy nagyon kevesen jelentkeznek nálunk gyakorlatra. Várjuk a szakma iránt érdeklõdõ, ambiciózus fiatal orvosokat.
A Kórházban folytatott tevékenységem mellett magánrendelést is folytatok. Helye: a Szakorvosi Rendelõintézetben, a 203-as szobában, hétfõn és csütörtökön 16-18 óra között.
Kardiológiai ellátáson belül az ischaemiás szívbetegség, valamint a hypertonia betegség. Emellett klinikai farmakológiai vizsgálatok.

Keresőszavak

egészségügy, belgyógyászat, kardiológia, klinikai farmakológia, diabetológia

Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
16:00-18:0016:00-18:00


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink