Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Szabó Ágnes - Szombathely
Cím: 9700 Szombathely, Fő tér 1.Telefon: 06-20/298-8095, 06-94/436-070
Fax: 06-94/436-070

Bemutatkozás

Dr. Szabó Ágnes vagyok, 13 éve foglalkozom pszichoterápiával, érdeklődésem eközben egyre inkább az alternatív gyógymódok, a természetgyógyászat felé fordult. Kiemelten foglalkozom gyógynövény gyógyászattal, fülakupunktúrával energetikai gyógymódokkal.

Végzettségemet tekintve pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta, orvos-természetgyógyász vagyok. Pszichoterapeutaként elsősorban relaxációs, meditációs és szimbólumterápiával foglalkozom a család-és párterápia, ill. a csoportterápia –pszichodráma- mellett. A természetgyógyászatnak a fülakupunktúrás addiktológiai (függőségi betegségek –alkohol,-drog, evészavarok, kényszerek -gyógyítási) ágát művelem a fitoterápia (gyógynövénygyógyászat) mellett. Asztrológiai és asztroszófiai (csillagbölcseleti) szempontokat is figyelembe veszek gyógyító munkámban.

Magánemberként 6 gyermek édesanyja vagyok, családommal –férjemmel és gyermekeinkkel- 2006-ban költöztünk le az Őrségbe egy parasztházba, hogy minél teljesebben együtt élhessünk a természettel és életmódunk is a legtermészetesebb lehessen.

Pszichiáterként és pszichoterapeutaként egyre inkább meggyőződtem, hogy a betegségek keletkezésében a szellemi (téves gondolatok, sőt elvárások) és a lelki tényezők állnak a háttérben, ezek okozzák az energiablokkokat, majd a fizikai test elváltozásait.

Életcélomnak tekintem a gyógyítást és a tanítást, különösen a nők segítését ebben a gyógyító-tanításban, mivel bennük rejlik az az őserő, az a gyógyító potenciál, amivel önmagukat, férjüket, gyermekeiket, hazájukat és a Földanyát is meg tudják gyógyítani.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink