Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


















Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. László Mária-Belgyógyász
Cím: 1136 Budapest, Raul Wallenberg utca 12.Web: www.drlaszlomaria.hu
Telefon: 06-1/239-4105

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Orvosi oklevelet 1976-ban szerzett az Újvidéki Egyetem Orvostudományi Karán. Ezt követõen négy féléves posztgraduális magiszteri tanulmányai után megvédte Poligrafsko ispitivanje dece sa težim hiszterièni manifestacijama (Súlyosabb fokú hisztériában szenvedõ gyerekek poligráfiás kivizsgálása) címû disszertációját az Újvidéki Egyetemen 1981-ben.

Bemutatkozás


A Szabadkai Kórház Onkológiai osztályán kezdte orvosi pályafutását. 1985-ben a Belgrádi Egyetemen belgyógyászatból, 1986-ban az Újvidéki Egyetemen hematológiából szakvizsgázott. 1987-ben nevezték ki a Szabadka Kórház Onkológia Osztályának osztályvezetõ fõorvosává. 1990-ben a hagyományos kínai orvoslásból és akupunktúrából szakvizsgázott a University for Peace Esteblished by the United Nation in Belgrad. 1997-ben fizioterápiából szakvizsgázott Budapesten. 2000.-ben a Pécsi Tudományegyetemen levizsgázott a „Diagnosztikai célú módszerek a természetgyógyászatban” címû továbbképzésbõl és a „Méregtelenítõ módszerek”-bõl.
Az onkológiai betegek gyógyításában már a nyolcvanas évek második felében a hagyományos gyógyítást komplementer (kiegészítõ) gyógymódokkal egészítette ki. Tizenhét éves külföldi onkológiai praxis után gyógyítói tevékenységét Budapesten a Szent Rókus Kórház Reumatológiai osztályán folytatta. Itt is holisztikus szemlélet alapján segített a mozgásszervi betegeken. A Reumatológiai osztály megszüntetése után magánklinikán folytatta a holisztikus gyógyítást. Az utóbbi években mind több és több candidiasisban szenvedõ beteg kereste fel. Ma már magánrendelésén a betegek túlnyomó részét õk képezik. Ezen kívül allergiás, daganatos és mozgásszervi betegek kiegészítõ gyógyításával is foglalkozik.

Keresőszavak

Candida szűrés és kezelés, Allergiavizsgálat és kezelés, Dagabatos betegek kiegészítő kezelése, Mozgásszervi betegek kiegészítő kezelése, Mikroszkópos élő vércsepp analízis, Méregtelenítés AQUA-DETOX-al, Belgyógyász, Hematológus, Allergológus, Budapest, Dr. László Mária






Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink