Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Vivident Fogászat-Dr. Béres Beatrix
Cím: 1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 4-6 Web: http://www.vividentfogaszat.hu
Telefon: 06/30-606-6078

Bevezető

Szolgáltatásaink:
Teljes körű fogszakorvosi ellátással állunk pácienseink rendelkezésére, akiknek az ingyenes állapotfelmérést követően egy személyre szabott kezelési tervet állítunk össze. Az egyéni kívánságok figyelembevételével, a legmagasabb orvosi tudással és technológiával a beteg számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást találjuk meg.
A fájdalommentes munkánkhoz amerikai és nyugat európai anyagokat, műszereket használunk kimagasló laboratóriumi háttérrel.
Óvodás kortól, nyugdíjas korig, Ingyenes állapotfelmérés és konzultáció, Gyermek fogászat és fogszabályozás, Esztétikus konzerváló fogászat: tömés, inlay, Fogpótlások készítése: esztétikus pótlások, műanyag-, porcelán-, és fémmentes (Cirkónium) koronák, hidak, betétek, fogsor, Gyökérkezelés, Ultrahangos fogkőeltávolítás és polírozás, Professzionális fogfehérítő rendszerek, Dentálhigiénia, fogkozmetika, Nyálkahártya betegségek kezelése,
Reméljük, hamarosan rendelőnkben üdvözölhetjük, ahol személyesen is meggyőződhet szolgáltatásaink magas színvonaláról és megbízhatóságunkról.

Rendelési idő: Hétfő, Kedd, Csütörtök: 14.00-19.00
Rendelési időn kívüli betegellátás telefonos egyeztetés alapján.

Bemutatkozás

1975-ben végeztem Budapesten a SOTE Fogorvostudományi Karán. Fog és szájbetegségek szakorvosaként dolgozom és vezetem a családi vállalkozásunkat. Izgalmas szakmai kihívás számomra a fogszabályozás is, így gyerekkortól felnőttkorig tudom nyomon követni pácienseim fogainak állapotát. Családias hangulatú rendelőnkbe kisebbik gyerekem is betársult. A sok feladat mellett a kikapcsolódást két fiú unokám jelenti.

Keresőszavak

fogászat


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink