Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Hajdú Zsuzsanna
Cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 29 fszt. 1.Web: http://www.fogaszataltatasban.hu
Telefon: +36 (30) 961 4193

Bevezető

fogszakorvos altatásos fogászat; gyermekfogászat,

Bemutatkozás

BemutatkozásomDr. Hajdú Zsuzsanna vagyok. Több, mint húsz éve dolgozom. Munkámat gondosan és rendkívüli türelemmel végzem, így sokan nehezebben megoldható problémával fordulnak hozzám. Betegeim között sok a gyermek és a fogászati kezelésektől tartó felnőtt.

Nyolc éve nagy számban altatásban is végzek fogászati kezelést, melynek során mindennemű fogászati ellátás elvégzése lehetséges (fogfúrás, fogcsiszolás, foghúzás).
A kezelés során a beteg a fogászati székben ül, az altatást aneszteziológus főorvos végzi szakasszisztenssel. A beteg néhány órás megfigyelés után kísérővel még aznap hazamehet.

Altatásos fogászat
A páciensek egy részénél az altatás mellett szóló érv, hogy az altatásos fogászat előnyeit kihasználva több fog csiszolása, fúrása, ha szükséges, több fog illetve foggyökér eltávolítása lehetséges egy altatási idő alatt. Így az olyan esetek is megoldhatók, amelyeket nem lehetne egy ülésben elvégezni.

Előfordul, hogy az altatásos kezelés a helyi érzéstelenítőkre való érzékenység miatt válik szükségessé. Emellett azok számára is megoldást jelenthet, akik a fogászati kezelések során hányingert éreznek. Ilyenkor, ha szükséges, a fogak betömését is az altatás ideje alatt végezzük el.

Az altatásban végzett fogászati ellátás előnyös lehet azok számára is, akik mindenképpen szeretnék elkerülni az ébrenléti állapotban esetleg érzékelhető kellemetlenségeket. Az altatásos fogászati kezelést megelőzően egy aneszteziológus- kardiológus- belgyógyász szakorvos alaposan kivizsgálja a beteget. Az altatást szakorvos végzi, a páciens a kezelés során végig a fogászati székben ül. Altatásban mindennemű fogászati beavatkozás elvégzése lehetséges: foghúzás, fogfúrás, fogcsiszolás.

A beteg kérésére a fogtechnika 24 órán belül ideiglenes koronákat készít a lecsiszolt fogakra a fogak védelme és a rágás helyreállítása céljából. Az ideiglenes fogpótlás műanyagból készül, az esztétikai igényeket is kielégíti a végleges pótlás elkészültéig.

Az altatásban történő kezelések árai megegyeznek a hagyományos módon végzett kezelések áraival, a páciensnek csak az altatás díja jelent többletköltséget.

Az altatás időtartama Ša szükséges ellátás függvényében- 1-1,5 óra.

A kezelések fájdalommal nem járó része (pl. a fogak betömése az altatásban végzett fogfúrás után) ébrenléti állapotban történik, mivel ezekhez a beteg személyes érzéseire van szükség (pl. fogtömés magassága).

A fogászati ellátást követően a beteg rövid pihenés után kísérővel elhagyhatja a rendelőt, de lehetőség van arra, hogy a páciens klinikánkon lévő egy- illetve kétszemélyes kórtermek valamelyikében éjszakázzon.
A klinika mellett nemrég átadásra kerül egy újonnan épült középkategóriás szálloda, ahol a szállás szintén megoldható.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
8:00 - 12:0014:00 - 21:008:00 - 12:0014:00 - 21:00változó
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink