Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Nagy Balázs
Cím: 7624 Pécs, Hungária út 53/1Email: balazs.nagy@ab-dental.hu
Web: http://www.ab-dental.hu/Telefon: +36 /72 213 507

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Tisztelt leendő páciensek!Fogorvosi Praxisunk, egy családi alapokon nyugvó, 1997-ben indult és azóta dinamikusan fejlődő fogorvosi és fogtechnikai vállalkozás.

Fogorvosi és Szájsebészeti rendelőink két helyen, Baranya megye mediterrán éghajlatú megyeszékhelyén Pécsett, mely történelmi nevezetességeiről, múzeumairól és kulturális rendezvényeiről híres egyetemi város, valamint a gyógyvizéről világhírű, a Siklós-Villány borút mentén fekvő Harkány városában találhatóak.

Fogászati betegellátó tevékenységünk során igyekszünk teljeskörű ellátást biztosítani pácienseinknek. Az általános konzerváló fogászati, protetikai és parodontológiai kezeléseket mind gyermek mind felnőtt korban a legmodernebb anyagok, eszközök és technológiák alkalmazásával végezzük. Fogpótlásaink a legmagasabb európai színvonalat garantáló szabványoknak megfelelően, fogtechnikus mesterek folyamatos ellenőrzése mellett, teljeskörű garanciával készülnek.

Speciális szakterületként fogszabályozással és dento-alveoláris sebészettel is foglalkozunk. Rendelőinkben rutinszerűen végzünk implantációs műtéteket, ha szükséges állcsont rekonstrukcióval, csontpótlással egybekötve. Ebben a régióban elsőként vezettük be a világhírű Axel Kirsch német implantológus implantációs rendszerét, mely a rohamosan fejlődő implantológiában is megelőz minden eddig ismert technológiát.
Ezekhez a műtétekhez elengedhetetlen speciális gépeink és eszközeink jelenleg a világ vezető modelljei közé tartoznak.
Praxisunkat állandóan fejlesztve, önmagunkat pedig folyamatosan továbbképezve mindig arra törekszünk, hogy az elvégzett munkánk pácienseink egészségét és megelégedettségét szolgálja.

Kérdéseivel bizalommal fordulhat hozzánk személyesen, telefonon, vagy e-mail-ben.

Továbbra is várjuk régi és új pácienseinket az valamennyi rendelőjében!

Dr. Nagy Balázs
praxisvezető
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
15.00 - 17.30 15.00 - 17.30 15.00 - 17.30 15.00 - 17.30 9.00 - 12-00


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink