Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Kertész Mária
Cím: 1025 Budapest, Törökvész-út 87. sárga szint 225. helyiségEmail: dr.kertesz.maria@chello.hu
Telefon: 06-1 326-17-88 vagy 06-20-9225-058

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Tisztelt leendő páciensek!Komplementer orvoslás szakorvosa vagyok: hagyományos tű – és modern lézerakupunktúrával kezelek a fül- és a testpontokon. Ezt egyéb természetes gyógymóddal egészítem ki: mint homeopátia, moxa, köpöly, diétás tanácsadás.

Ezen módszerekkel főleg a funkcionális, lelki- ill. anyagcserezavaron alapuló elváltozások, panaszok gyógyíthatóak.
Szorosan együttműködve kinezilógussal.
Igen jól befolyásolják a testsúlycsökkentést/ fogyást – amely kalóriaszámolás ill. éhezés nélkül érhető el ily módon. Az elhízás különböző okokból eredhet, ezért csak a részletes állapotfelmérés utáni egyénre-szabott kezelés lehet eredményes.
A különböző mozgásszervi panaszok, izületi gyulladások, reumás fájdalmak igen jól reagálnak a fent említett kezelési módokra. Az igen nagy fájdalmak – mint például az arcidegzsába, lumbágó az esetek nagy részében tünetmentessé tehetőek.
Jól reagálnak a különböző anyagcserezavarok – mint a nem-inzulinos kettes típusú vér-cukoremelkedéses betegek, a női ill. férfi klimaxos zavarok, impotencia néhány típusa, különböző emésztési zavarok.
Az allergiás tünetek, az asztma is enyhíthető. Ezen természetes gyógymódok az immunrendszert erősítik, így a daganatos betegek életminőségét is javíthatják.
Fenti gyógymódokkal általában nagyon jól befolyásolhatóak a szorongások, a foglalkozásból vagy családi környezetből eredő “stressz” vagy “pánik” szindrómák.
Valószínűleg elcsodálkozik a kedves olvasó: hogyan lehet a komplementer orvoslással ennyiféle panaszt befolyásolni. A magyarázat az, hogy ezek a módszerek az egész emberre hatnak.

Hogyan kerültem erre a pályára?
Belgyógyászati jellegű alapképzettségem és második szakvizsgám a higiénéből már megteremtette a bázist, hogy pácienseimet “egészben” és környezetükkel együtt tekintsem. A kórházi gyakorló orvosi munkán kívül néhány évig kutatásban is dolgoztam a pszicho-szomato-szociális vagyis a lelki-testi és környezeti tényezők összefüggései érdekeltek. E témában közel egy évet az Amerikai Egyesült Államokban nemzetközi vizsgálatban is resztvettem.
1993-tól 2001 decemberig a Lukács Gyógyfürdőben magánorvosi rendelőben folytattam akomplementer orvoslást /főleg az akupunktúrát/. A Fürdő átépítése kapcsán itt rendelésem megszűnt és 2002 februártól átköltöztem a Rózsadomb Center üzletházba, amely egyben wellness centrum is. Rendelőmet itt továbbfejlesztettem és az üzletház magas színvonalú kényelmet és gyönyörű környezetet biztosító feltételek mellett fogadom pácienseimet.

Amennyiben érdeklődését felkeltettem: várom telefon-bejentkezését, amikor további információt adok a kezelésre vonatkozóan.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
Előzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapján


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink