Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Kristóf Tünde
Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri Kapu 72-76.Web: http://drkristof.tunde.hazipatika.net/intro

Bevezető

belgyógyász szakorvos, gasztroenterológus szakorvos,

Bemutatkozás

BemutatkozásomA Debreceni Orvostudományi egyetem elvégzése óta Miskolcon, a B-A-Z. Megyei Kórház II. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai osztályán dolgozom. A belgyógyászati szakvizsga megszerzését követően szakmai érdeklődésem a gyomor-bélrendszer betegségei felé irányult és gasztroenterológiából is szakképesítést szereztem.

Osztályunkon az általános belgyógyászati betegek kezelése mellett bekapcsolódtam az öröklődő vastagbélrákos betegek, rákelőző állapotok és a gyulladásos bélbetegek gondozásába, emellett szívesen foglalkozom a nyelőcső reflux-betegséggel, a fekélybetegségekkel és a tápcsatorna funkcionális kórképeivel (diszpepszia, irritábilis bél szindróma). 1998-ban Hollandiában a funkcionális tápcsatornai betegségek diagnosztikájával kapcsolatos tanulmányúton vettem részt.

A belgyógyászati fekvőbetegellátás mellett rutinszerűen végzek gyomortükrözéseket, vastagbéltükrözéseket. Több nemzetközi továbbképző kongresszuson vettem részt, számos tudományos előadást tartottam hazai orvos kongresszusokon, több közleményem jelent meg. Könyvfejezetet írtam az öröklődő vastagbélrák szindrómás családok gondozásáról, valamint a gyulladásos bélbetegek vérképzőszervi szövődményeiről.

Férjem Dr. Réti Gyula gyermeksebész, urológus, Zsófi lányunk magyar szakos PhD hallgató a Debreceni Tudmányegyetemen. Édesanyám nyugdíjas gimnáziumi tanár, Edelényben él.

Szabadidőmet családommal töltöm kirándulással, úszással, biciklizéssel, utazással vagy egyszerűen csak pihenéssel, olvasással.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
08:00 - 11:00


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink