Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Fehér Tibor
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 85Telefon: 06-1/250-81-28
Fax: 06-1/250-81-28

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Fogorvos,

Bemutatkozás

Dr. Fehér Tibor FogszakorvosA foggyógyászat az elmúlt évtizedekben jelentős fejlődésen ment keresztül. Az olyan fogorvos, aki a fogászat minden szakterületét egyenlően magas színvonalon és hozzáértéssel műveli, igen ritka. Az az igényem, hogy rendelőnkben betegeinknek a lehető legjobb fogászati ellátást tudjuk nyújtani, késztetett egy olyan csapat összeállítására, amelyben minden fogászati szakterület legjobbjai dolgoznak. Így minden fogorvos csak a specialitásának megfelelő munkafázist végzi.

A fogorvosi egyetemen mindenkit megtanítanak valamilyen szinten fogpótlást készíteni. Két fogorvos által elkészített két ugyanolyan fogpótlás egészen más, mivel az kézimunka eredménye. A mi családunk 100 éve készít fogpótlást, apáról fiúra örökítve és mindig tökéletesítve ezt a mesterséget.

A lépünket nem mutogatjuk évente a “lépésznek”. Ha a fogazatot funkcionálisan és esztétikailag valóban rendbe hoztuk, akkor a jövőben nem kell tudomást vennünk létükről. Mi arra törekszünk, hogy Ön ne tartozzon azok közé, akik állandóan ‘fogorvoshoz járnak’.

A legnagyobb luxus az egészség. Az egészség nagymértékben függ a fogazat állapotától. Ön nálunk a luxus fogászati ellátást is megengedheti magának.

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink