Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. File Emília
Cím: 1118 Budapest, Ratkóc köz 4Telefon: 0612462132
Gps: 47.470893 , 19.00521

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem elvégzése után 1987-ben tüdőgyógyászatból szakvizsgáztam. Tizenhét év kórházi gyakorlatot követően, már adjunktusként döntöttem az alternatív medicína művelése mellett.  1996 óta foglalkozom homeopátiával 2000-ben szakvizsgáztam belőle. Emellett általános természetgyógyászati ismereteimet is igyekeztem bővíteni.  A homeopátiában az fogott meg elsősorban, hogy nem kizárólag a betegségre koncentrál, hanem a beteg embert egészében (fizikai szellemi és lelki valójában ) kezeli.

A temészetgyógyászaton belül a homeopátia egy különleges diagnosztikus és terápiás rendszer, melyet meghatározott elvek alapján, speciális eljárással előállított gyógyszerekkel végzünk.  A gyógyszerek természetes anyagúak és mellékhatásoktól mentesek. A test saját gyógyító erőit aktiválják, a szervezet saját regenerációs működését serkentik. Fontos kiemelni, hogy a homeopátiás szerek együtt is alkalmazhatóak hagyományos gyógyszerekkel, mert nem befolyásolják egymás működését. Homeopátiás esetfelvétel egységes elvek és szempontok szerint történik felnőtt és gyermek esetében egyaránt.

Homeoátiás gyógyítás orvosi diplomához kötött, mert a természetgyógyász szakembernek tudnia kell, hogy meddig tart a kompetenciája. Amikor a szervezet energetikailag már nem képes saját működését regenerálni, mindenképpen külső segítség bevonása szükséges.

Harminc éves orvosi gyakorlatom alapján, úgy gondolom, hogy a  mind a tradícionális, mind az alternatív gyógyító megelőző eljárásoknak helye van és mindkettőre igény van jelenleg a világban.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem elvégzése után 1987-ben tüdőgyógyászatból szakvizsgáztam. Tizenhét év kórházi gyakorlatot követően, már adjunktusként döntöttem az alternatív medicína művelése mellett.  1996 óta foglalkozom homeopátiával 2000-ben szakvizsgáztam belőle. Emellett általános természetgyógyászati ismereteimet is igyekeztem bővíteni.  A homeopátiában az fogott meg elsősorban, hogy nem kizárólag a betegségre koncentrál, hanem a beteg embert egészében (fizikai szellemi és lelki valójában ) kezeli.                      A temészetgyógyászaton belül a homeopátia egy különleges diagnosztikus és terápiás rendszer, melyet meghatározott elvek alapján, speciális eljárással előállított gyógyszerekkel végzünk.  A gyógyszerek természetes anyagúak és mellékhatásoktól mentesek. A test saját gyógyító erőit aktiválják, a szervezet saját regenerációs működését serkentik.  Fontos kiemelni, hogy a homeopátiás szerek együtt is alkalmazhatóak hagyományos gyógyszerekkel, mert nem befolyásolják egymás működését. Homeopátiás esetfelvétel egységes elvek és szempontok szerint történik felnőtt és gyermek esetében egyaránt.              Homeoátiás gyógyítás orvosi diplomához kötött, mert a természetgyógyász szakembernek tudnia kell, hogy meddig tart a kompetenciája. Amikor a szervezet energetikailag már nem képes saját működését regenerálni, mindenképpen külső segítség bevonása szükséges.            Harminc éves orvosi gyakorlatom alapján, úgy gondolom, hogy a  mind a tradícionális, mind az alternatív gyógyító megelőző eljárásoknak helye van és mindkettőre igény van jelenleg a világban.
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink