Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Szabó Olga
Cím: 2040 Budaörs, Aradi utca 17.Email: szaboolga@t-online.hu
Web: http://www.rhinolight.hu/Telefon: 06 23 500926
Fax: 06 23 500927

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Bőrgyógyászat, Kozmetológia,

Bemutatkozás

Tisztelt leendő páciensek!Bemutatkozásként néhány mondat magamról:

Orvosegyetemi tanulmányaimat 1988-ben fejeztem be a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1989-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászat-kozmetologiából. 1997-ben elvégeztem a bőrgyógyászati lézer terápiás szaktanfolyamot.
Az egyetem elvégzése után dolgoztam korházban, bőr és nemibeteg gondozó intézetben, szakorvosi rendelőben.
1990. óta vállalkozó magán orvosként is gyógyítom a betegeimet. Talán így nehezebb, hiszen nap mint nap meg kell nyernem betegeim bizalmát, kiérdemelni megelégedettségüket a gyógyulásuk után.

1999-tól a Bársony Bőrgyógyászai Lézerklinikán, 2000. tavasza óta pedig a Budaörsi Egészségügyi Központ Bőrgyógyászati szakrendelőjében is dolgozom, ahol heti két alkalommal rendelek. Ez a TB által finanszírozott, sokak által egyszerűen SZTK nevezett szakrendelés. Évente több ezer beteg tisztel meg bizalmával. Köszönettel tartozom ezért betegeimnek.
Magánorvosi rendelőmet 2005. január hónapban nyitottam meg. Barátságos és diszkrét környezetben – az előjegyzési rendszernek köszönhetően – minimális várakozási idővel fogadom betegeimet. A legkorszerűbb bórgyógyászati terápiás készülékek (Soft Lézer, Rhinolight fényterápiás készülék) és 17 éves szakmai, diagnosztikai tapasztalatom segíti hatékony gyógyító, megelőző munkámat.
Nagy öröm számomra, hogy érzem betegeim ragaszkodását, szeretetét. Azért dolgozom, hogy ez mindig így maradjon.

Orvosi megelőző, gyógyító munkám három lényeges területet fog át:

1. Általános bőrgyógyászat és kozmetológia
Gombás bőrelváltozások, ekzema, pikkelysömör, pattanásos bőr hatékony kezelése. Vírusos (verruca és uszoda) szemölcsök, jóindulatú bőrelváltozások eltávolítása. Nehezen gyógyuló krónikus sebek, herpeszek lézeres kezelése. Kozmetikai bőrgyógyászat. Tinédzser ambulancia. Anyajegyszűrés (sebészeti és onkológiai együttműködéssel).

2. A Rhinolight szénanátha kezelés
A szénanáthás tünetek orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés, szem- és orrviszketés hatékonyan kezelhetők a Rhinolight fényterápia segítségével. A Rhinolight speciális összetételű, nagy intenzitású hideg fény, mellyel az orrüreg nyálkahártyáját megvilágítva a szénanátha tünetei jelentősen csökkennek, vagy meg is szűnnek. A beavatkozás fájdalommentes és nincs mellékhatása. Kimagasló hatékonyságának köszönhetően a betegek közérzete, életminősége már néhány kezelés után javul. A fényterápia hatása tartós, akár hónapokon át tartó tünetmentességet biztosít.
Egy kúraszerű kezelés, a tünetek súlyosságától függően 4-6 alkalommal, alkalmanként 2 percig tartó beavatkozás.

3. Lézeres bőrgyógyászati és kozmetológiai kezelés

Visszerek, seprűvénák, értágulatok és egyéb éreredetű szépséghibák eltűntesése lézerrel
Főként combon, lábszáron vagy a boka körül jelentkező seprűvénának nevezett visszér okozta esztétikai problémák, tökéletes és tartós megszüntetetése. Tűzfolt, borvirág és még számos éreredetű elváltozás szintén kezelhető lézerrel.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
8.00 - 12.00 15.00 - 19.00


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink