Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Cseuz Regina
Cím: 1027 Budapest, Margit körút 50-52 fszWeb: http://www.revitarendelo.hu/
Telefon: +36 (1) 201 6948Fax: +36 (1) 213 9695

Bevezető

belgyógyász szakorvos, reumatológus szakorvos,

Bemutatkozás

Bemutatkozásom“Az élet és a világ jelenségeiből/dolgaiból rengeteg minden érdekelt és érdekel, a mai napig. Végül is orvos lettem 1970-ben.

A nap 12 órájában munkatársaimmal mindennemű mozgásszervi betegség diagnosztizálásával és gyógyításával foglalkozunk, kívül bármilyen támogatási rendszeren. Emellett az évek során megvalósítottunk olyan programokat – a betegek számára ingyenesen – amelyek idő és energia hiányában a magyar egészségügyben hiányoztak (betegképzés, gerinciskola, emlőműtöttek mozgásszervi rehabilitációja). Munkánk során többféle tudományos dolgozat született. Az utóbbi egy évben saját tervezésű kutatási protokol alapján a táplálkozás szerepét vizsgáljuk a rheumatoid arthritises betegek fájdalom és gyulladás paramétereinek változása szempontjából.

1970-1991 között az ORFI kórházban foglalkoztam sok-sok beteggel, belgyógyászként, majd reumatológusként.
1982-1991 között az Orvostovábbképző Intézet Reumatológiai Tanszékén adjunktusként, a gyakorlati munka mellett oktattam is.
1988-89-ben Londonban a Guy?s Hospitalban immunológiai kutatómunkát végeztem ösztöndíjasként. Pályám talán legizgalmasabb korszakát éltem át ebben az időben.
1991-ben megalapítottam és azóta is főállásban a Revita Reumatológiai rendelőt vezetem. A most már 17 éves intézmény sok szempontból egyedülálló az országban.

1976 jan.-ban belgyógyászatból, 1982-ben reumatológiából és 1997-ben háziorvostanból tettem szakvizsgákat. Számos hazai és nemzetközi publikációval rendelkezem.

1988 óta tagja vagyok az Angol Reumatológusok Társaságának (British Society for Rheumatology). Angol nyelven anyanyelvi szinten beszélek, írok, olvasok. Szakmai bemutatkozásnál a végére szokták tenni, pedig erre vagyok a legbüszkébb: két kiváló, felnőtt férfiember anyja vagyok.

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink