Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Székely Zsolt
Web: http://www.amelo.hu/Telefon: +36 (1) 204 5912

Bevezető

Fogszakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, szájsebész szakorvos,

Bemutatkozás

BemutatkozásomIskolák:
1983: Móricz Zsigmond Gimnázium
1984 1989: SOTE Fogorvosi Kar
1992: Fog- és szájbetegségek szakorvosa – szakvizsga
1997: Szájsebész szakorvos szakvizsga

Munkahelyek:
1989-1997: Péterfy Sándor u. Kórház Gyermekfogászat
1997-1998: Szent János Kórház Szájsebészet fekvőosztály
1993- Fogászati Magánrendelő – ADC
1998- Amelo-Invest Kft. ügyvezető igazgató
2003- A.I.S. Implantációs rendszer fejlesztése, gyártása

Továbbképzések:
1997: Magyar Csontintegrációs Kollégium Implantólógia képzés
2003: Straumann Dental Implantációs Rendszer
2005: Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
2008: Implantológiai mesterkurzus – Münster

Az Amelo Dental Center /ADC/ egészségügyi szolgáltatás elődje 1993-ban egyéni vállalkozásban fogászati betegellátásra szakosodva két kezelőegységgel indult. 1996-ban három kezelőegységre bővült a rendelő. Szakmai és pénzügyi eredményeinket felhasználva 1998-ban megalakult az Amelo Invest Kft., melynek fő tevékenysége a fogászat mellett a fogászai csavar implantátumok tervezése és gyártása lett.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2002-ben önálló fogtechnikai laboratóriummal és irodával bővült a cég, korábbi alapterületét megkétszerezve. 2005 és 2006-ban szakmai sikereinket nyilvánosságra hozva, először Magyarországon a Dental World szakkiállításon és vásáron élő implantációs műtéteket mutattunk be.

A legújabb fejlesztések eredményeként 2007-ben megalapítottuk az ADC fogászati és szájsebészeti ambulanciát és rehabilitációs központot, mely közel 400m2-n hat kezelőegységből, önálló műtőből, cirkónium (CAD-CAM technológia) helységgel bővített fogtechnikai laboratóriumból, önálló röntgendiagnosztikai egységből, különálló oktató helységből,- mely közvetlen összeköttetésben a műtővel lehetővé teszi az élő műtéti bemutatót -, valamint operált betegeink számára kialakított két pihenőszobából áll.

Bevezettük az ISO minőségirányítási rendszert, mely a folyamatos infrastrukturális fejlesztések mellett fontosnak tartja alkalmazottaink szakmai továbbképzését elismert hazai és külföldi oktatók előadásain, gyakorlati kurzusain. A Semmelweis Egyetemmel együttműködve részt veszünk a postgraduális fogorvos képzésben, valamint rendszeresen előadásokat tartunk fejlesztéseinkről és az eredményeinkről.
Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy egészségügyi vállalkozásunknak sikerült megvalósítania a gyógyítás, oktatás és kutatás hármas egységét a privát szféra keretein belül.

Üdvözlettel
Dr.Székely Zsolt
Orvos-igazgató,intézet vezető főorvos

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink