Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Hunka Rezső
Cím: 1021 Budapest, Margit körút 54 első emelet 1Email: hunkadr@invitel.hu
Telefon: +36-1-225-17-95Fax: +36-1-225-1796

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Szülészet-nőgyógyászat,

Bemutatkozás

Tisztelt leendő páciensek!Dr. Hunka Rezső vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. Orvosi tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen vé-geztem. A diploma megszerzése után orvosi gyakorlatomat vidéken ill. a budapesti Szt. János kórházban szereztem a külföldi tanulmányokkal párhuzamosan. Orvosi rendelőm 1994 óta működik. Rendelőmben rendszeres nőgyógyászati rákszűrés történik, mely tartalmazza a méhnyakból történő sejtminta vételt, váladék vizsgálatot, szükség esetén Chlamydia, Humán Papillóma /HPV/ stb. szűrést. A rutin nőgyógyászati rákszűréskor automatikusan, hüvelyi ultrahangot is végzek a petefészkek, a méh illetve a kismedence biztonságosabb feltárása, láthatósága, vizsgálata érdekében.

Munkám célja a nőgyógyászati rossz és jóindulatú daganatos valamint egyéb betegségek, fertőzések korai felismerése. Természetesen e mellett teljeskörű szülészeti gondozás /terhesgondozás/ is történik koraterhességtől kezdve – a terhes kismama kívánsága szerint – egészen az egészséges újszülött világrahozataláig, mely a Budai Szent János Kórház újjáépített szülészeti osztályán történik. A terhesgondozás során megtörténnek a terhességi kornak megfelelően indokolt vizsgálatok, a szükséges ultrahangok is. A terhessel és az apával történő beszélgetés során felmerülő kérdéseket, problémákat a terhességgel kapcsolatos homályos területeket megbeszéljük, s a szükséges beutalókat a terhes kézhez kapja.

Rendelőmben belgyógyászati ultrahang vizsgálatok is történnek tapasztalt ultrahangos szakember vezetésével. Elsősorban mell ultrahangot végzünk de természetesen a pajzsmirigy, nyálmirigyek, a has /máj-epehólyag, lép, belek, hasnyálmirigy és vesék/, here és lágyék, nyirokcsomók kutatása, nyaki verőerek-alsó végtagi mélyvénák színes doppler és áramlásvizsgálata is megtörténik.

A vizsgálatok előzetes bejelentkezést követően, várakozás nélkül történnek.

Tájékoztatom a kedves érdeklődőket, hogy a K&H, Tempo, Medismart, stb. egészségpénztárak szolgáltatója is vagyok!
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
időpont egyeztetésselidőpont egyeztetéssel


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink