Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Sümegi János
Cím: 3525 Miskolc, Jókai Mór utca 12Telefon: 06-40-630-080

Bevezető

belgyógyász szakorvos, gasztroenterológus szakorvos,

Bemutatkozás

BemutatkozásomA Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1985-ben végeztem, majd évekig a szikszói kórház belgyógyászatán dolgoztam.
1990-ben belgyógyászati, 1994-ben gasztroenterológiai szakképesítést szereztem. Ezt követően Šigazoltam átŠ a B.-A.-Z. Megyei Kórház II. Belgyógyászatára, ahol országosan ismert és elismert kollégák segítségével sajátíthattam el a szakmai fogásokat.

Kezdettől a diagnosztikus és terápiás endoscopia vonzott elsősorban.

Az eltelt évek során meglehetősen nagy gyakorlatot szereztem a tápcsatornai jóindulatú daganatok /un. polypok/ eltávolításában, a különböző eredetű tápcsatornai vérzések endoscopos ellátásában, a nyelőcső, gyomor és bél szűkületeinek tágításában, az endoscopos tápszonda beültetésben / PEG implantáció/, a hasnyálmirigy és epeutak endoscopos vizsgálatában /ERCP/, az epeúti kövek és szűkületek endoscopos megoldásában is. Sok éve végzek un. funkcionális nyelőcső vizsgálatokat: nyelőcső nyomásmérést /manometria/ és savmérést /pH-metria/. Néhány évig kiemelten foglalkoztam a krónikus vírusos májgyulladások kezelésével.

Feleségem szemész a Miskolci Egészségügyi Központban. Három gyermekem közül kettő egyetemen, a legkisebb gimnáziumban tanul.
Szabadidőmben szívesen kertészkedek, kirándulok, biciklizek, olvasok. Nagyon kedvelem a magyar népzenét és néptáncot.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
16:00 - 20:00


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink