Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Antidohány Bt.
Cím: 1061 Budapest, 1061 Budapest Andrássy út 49. 1em. 3Web: http://www.antidohany.hu
Telefon: 1/343-1349Gps: 47.504919 , 19.062894

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

A dohányzásról való leszokást segítő eljárás mágneses rezonancia és az interferencia törvényszerűségein alapszik.A gyógyászatban először Franz Morell német orvos alkalmazta. A mágneses rezonancia alkalmas egészségügyi problémák megelőzésére, segít a napi stressz negatív hatásaitól megszabadulni, alkalmazható az életminőség javítására, non-invazív, ezért támogatni képes bármely, az adott betegség kezelésében már alkalmazott más módszert, növeli annak hatékonyságát.

Az eljárást cégünk 2001 óta dohányzás leszoktatásra használja BICOM márkájú készülékekkel. Ezen berendezéseket Rasche, német mérnök tervei alapján, Németországban gyártják 1977 óta.
Az antinikotinos terápia alapelve az, hogy minden anyag jellemezhető egy elektromágneses spektrummal. A páciensek által hozott félig szívott cigarettát elhelyezve a készülék detekciós elektródájába mérhetővé válnak a nikotin elektromágneses hullámai. A mérés alapvetően a VOLL-féle elektro akupunktúrás mérésen alapszik. A műszer a nikotinhoz kötödött sejtek normális, harmónikus rezgéseit is felfogja,ezeket felerősítve visszajuttatja a szervezetbe, míg a kóros , diszharmónikus rezgéseket invertálja, eliminálja, kioltja. A terápiát követően a szervezet „ allergénként” fogja tekinteni a cigaretta alkotó elemeit és megkezdi a méreganyagok intenzív lebontását. A méregtelenítés hatására felszabadult méreganyagok a véráramba jutva a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Ezért rendkívül fontos a terápiát követően legalább 2 hétig minimum 2.5-3 liter folyadék bevitele napi szinten biztosítva legyen.
A jelentkezők szívesen vesznek részt a terápián, mivel a kezelés teljesen fájdalommentes. Mellékhatása sincs, így -előzetes orvosi vizsgálat nélkül-alkalmazható ez az eljárás. A naponta elszívott cigaretták mennyiségétől és a dohányzással eltöltött évek számától függetlenül hat.Mivel a leszokni vágyók szervezetének a reagáló képessége eltérő, ezért minden résztvevőnek felajánlunk 10 napon belül egy térítésmentes, bónusz lehetőséget is. A nikotinfüggőség megszűnése nem jelenti azt, hogy a pszichés kötődés problémája is automatikusan megszűnik, fontosnak tartjuk, hogy a terápia negyed órája alatt könnyen alkalmazható, hasznos tanácsokkal lássuk el a résztvevőket.
A terápián résztvettek még dohányzó személyek társaságában is élvezhetik a kezelés eredményeit. A passzív dohányzás nem csinál kedvet a rágyújtásra, csak a ténylegesen elszívott cigaretták váltják ki a kínzó nikotinéhség visszatérését.
3-4 fő kezelhető egyszerre, de igény szerint általunk meghatározott időpontokban egy páciens kezelése is megoldható.
ELLENJAVALLATOK:

PACEMAKER
GYÓGYSZERESEN KEZELT PSZICHÉS BETEGSÉGEK
EPILEPSZIA
SKIZOFRÉNIA
FRISS MŰTÉTEK
LÁZAS ÁLLAPOTOK
TERHESSÉG IDŐSZAKA
NAGYOBB FÉM IMPLANTÁTUMOK
Eredményességi mutató: cca: 75%, tehát 10 emberből 7-8 fő abbahagyja a dohányzást.


Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
8-198-198-198-198-19

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink