Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Krafcsik István
Cím: 4400 Nyíregyháza, Őz u. 18.Email: krafcsik@gmail.com
Web: http://www.reumadent.huTelefon: 30/9831-999
Gps: 47.962801 , 21.708083

Bevezető

fogászat, Fogorvos,

Bemutatkozás

1998-ban végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen fogorvosként. 2000-ben Fog – és szájbetegségek szakvizsgát szereztem, majd ettől az évtől kezdve egészen 2003-ig Nyíregyházán a Jósa András Kórház Szájsebészeti osztályán dolgoztam Dr.Vancsó Ágnes osztályvezető felügyelete mellett. Az itt eltöltött idő alatt tudatosan arra törekedtem, hogy magabiztosságot szerezzek a fogsebészeti beavatkozások területén, hogy ne jelentsen gondot egy-egy váratlan helyzet megoldása. Részt vehettem számos komolyabb műtéti beavatkozásban, ami már a fej-nyak sebészet területét érintette.

Természetesen engem is érdekelt a foggyökér beültetés, ezért részt vettem mind az alapszintű, mind az emelt szintű implantológiai tanfolyamokon, amit a hazai és mára már az európai implantológiai cégek között is széles körben elismert Denti System Kft. szervezett. Ennek a cégnek és a magyarországi fogászati társadalomnak is kiemelkedő személyisége Dr.Vajdovich István címzetes egyetemi tanár, aki itthon az elsők között kezdett el foglalkozni a fogbeültetéssel, több mint 25 éve! Az Ő egyénisége rendkívül közel áll hozzám, mert hihetetlen nyugalommal, türelemmel viszonyul a szakmához, a betegekhez. Az Ő rendelőjében a Tanár úr felügyelete mellet végezhettem el az első beültetéseket 2004 – ben, mely megadta a kezdő lökést a műtétek beindításához.

Magyarországon nem kötik szakvizsgához a fogbeültetést, ennek ellenére fontosnak tartottam, hogy fogsebész legyek (egész pontosan Dentoalveoláris sebész), mivel az az út ami ide vezetett megalapozta az igen komoly és naprakész szakmai jártasságot, tapasztalatot. Persze a fogsebészet nem csak az implantológiából áll, ide sorolunk számos műtéti beavatkozást: foggyökércsúcs rezekció, bölcsességfogak eltávolítása, nyálkahártya műtétek, beletört fogak eltávolítása stb. A képzés során 6 hónapot a Debreceni Szájsebészeti Klinikán töltöttem el Dr.Redl Pál osztályvezető adjunktus “kezei között”. Sok-sok különleges műtéti beavatkozást láthattam a “kampó végéről”.

Majd következett a sikeres vizsga 2008-ban Budapesten a SOTE Szájsebészeti Klinikáján Prof.Dr.Barabás József elnöklése mellett.

Ahogy a fenti sorokból talán kiolvasható fontosnak tartottam, hogy amit lehet azt a megfelelő helyen, a szakma elismert szereplőitől lessem el, biztonságos körülmények között!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink