Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Fulcz Ágnes
Cím: 8200 Veszprém, Komakút tér 1. I. emEmail: kapcsolat@fulczagnes.hu
Web: http://www.fulczagnes.huTelefon: +36-30/916 9898

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Nevem Dr. Fulcz Ágnes, belgyógyász, endokrinológus, diabetológus szakorvosként dolgozom a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórházban. Diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem, több, mint két évtizede dolgozom belgyógyász szakorvosként. A megyei kórház Belgyógyászati Centrumának főorvosaként endokrin-anyagcsere részleget vezetek, mellette részt veszek a cukorbetegek járóbeteg ellátásában is. Tanfolyamokat tartok inzulinnal kezelt cukorbetegek részére dietetikus és gyógytornász bevonásával, ahol a betegek megismerkedhetnek az életvitel, a mozgás és a diéta gyógyszeres kezeléssel megegyező fontosságáról. Az endokrinológián belül leggyakrabban a pajzsmirigy betegségek kivizsgálását és kezelését végzem, de gyakran fordulnak hozzám petefészekbetegségek, meddőség, az agyalapi mirigy okozta elváltozások (pl. rendellenes tejelválasztás) miatt is.

SZAKORVOSI VIZSGÁLAT

A szakorvosi vizsgálat magába foglalja a beteg kórelőzményének részletes felvételét, a fizikális vizsgálatot, a kórisme felállítását, a kezelés kiválasztását, és a kezeléssel kapcsolatos tanácsadást. A vizsgálat ideje kb. 30 perc.

1. Kórelőzmény felvétel (Anamnézis)
A kórelőzmény felvétele a korábbi megbetegedésekkel kapcsolatos tájékozódást, a jelenlegi gyógyszerszedést, a családi anamnézist, a beteg aktuális panaszainak kikérdezését jelenti, amely az orvosi diagnózis felállításához feltétlenül szükséges és segítséget nyújt a további vizsgálatok megtervezésében. A kórelőzmény felvétele jelentősen változhat a panaszoktól függően.

2. Fizikális vizsgálat
Az orvos általános belgyógyászati vizsgálat keretén belül megvizsgálja a beteget, amely magába foglalja a has-, mellkas-, garat-és torok képletek, valamint a végtagok, a mozgás, és a beszéd vizsgálatát is tájékozódó ideggyógyászati vizsgálattal kiegészítve. A vizsgálat nem jár fájdalommal és nem jelent különösebb megterhelést a betegnek!

3. Kezelés
A kórisme tisztázását követően a beteggel egyeztetve, egyénre szabott kezelést javasolunk, megbeszélve a kezeléssel kapcsolatosan felmerülő részletkérdéseket is.

KONTROLLVIZSGÁLAT

Ismételt megjelenés esetén a betegnek kontrollvizsgálati díjat kell fizetnie.

1. A kontrollvizsgálat az első megjelenés alkalmával felmerülő problémára vonatkozik abban az esetben is, ha a kivizsgálás közben a betegnek újabb panaszai lépnének fel.

2. Ha a kezelés módosítása vagy a beteg gyógyulását követően igazolás, szakorvosi javaslatok kiadása miatt válik szükségessé újabb orvos-beteg találkozás, kontroll vizsgálati díjat számítunk fel.

3. A gyógyszerszedés megkezdését követő felülvizsgálat díja megegyezik a kontrollvizsgálat díjával.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
Csak bejelentkezés 8:00-16:0015:00-17:00Csak bejelentkezés 8:00-16:00Csak bejelentkezés 8:00-16:00Csak bejelentkezés 8:00-16:00


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink