Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Ősze András
Cím: 1027 Budapest, Csalogány utca 3/cEmail: info@marident.hu
Web: http://www.marident.hu/Telefon: +36-1-212-2103

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Tisztelt leendő Páciensek!A Marident fogászati Klinika 1996-ban alakult. Cégünk vezetői több mint 20 év munkájának tapasztalatával – az 1985 óta működő sikeres magánvállalkozást folytatva -létrehozták Buda legszebb negyedében a Marident-Csalogány és Marident-Vár fogászati rendelőket. Mindkét rendelőben magas színvonalú szolgáltatások közül választhatnak a vendégek, úgy mint fogfehérítés, tömések, fogpótlások, szájhigiénés kezelések, szájsebészet és kiegészítő terápiák.

Vállalkozásunk mottója: az újjászületés, mely egyet jelent a páciensek fogazatának esztétikai és funkcionális rendbetételét eredményező, legmesszebbmenő orvosi szolgáltatással, amit az egyedileg tervezett, stressz-oldó környezet is segít. Professzionális csapat, barátságos környezet és a legmodernebb fogászati eszközök állnak pácienseink rendelkezésére.

A Marident fogászati rendelő egyike annak a 48 magyarországi fogorvosi rendelőnek, melyek néhány évvel ezelőtt elnyerték a 3M ESPE referencia rendelő címet, amik részt vesznek az új termékek tesztelési fázisainak folyamataiban, és visszajelzéseikkel, észrevételeikkel segítik a fejlesztőket.

Orvosaink részben az esztétikai fogászat specialistái, részben az egyetem oktató-klinikai szakemberei, akik a szájsebészetben, implantológiában és protetikában, és a gnatológiában is jártasak. Fogászati teamünk legfőbb jellemzői: páciens orientáció, szakmai alázat, praktikus gondolkodásmód és precizitás.

Minden nagyobb volumenű beavatkozás előtt, figyelembe véve az Ön esztétikai igényeit, egy implantológusból, esztétikusból, és gnatológusból álló orvos-csapat elkészíti az Ön komplett fogászati kezelési tervét, amely magába foglalja a beavatkozási fázisokat, azok időrendjét és költségeit, figyelembe véve az Ön esztétikai igényeit.

Orvosaink szaktudása, empátia készsége és az európai normáknak megfelelő géppark a garancia arra, hogy a kezelések fájdalom mentesen történjenek. A fogtechnikai munkák művészi színvonala az orvosi szaktudással együtt biztosítja az Ön elégedettségét és az Ön által megálmodott mosolyt.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
9-19 ig9-19 ig9-19 ig


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink