Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dent
Cím: 9024 Győr, Eörsy Péter u. 40.Email: dentart2@t-online.hu
Web: http://www.dentarttechnik.huTelefon: +36 96 / 428-062, +36 30 / 682-3827
Fax: 96/428-062Gps: 47.674523, , 17.634301

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

esztétikus fogpótlás, Fog, fog protézis, fogász, fogászat, fogbeültetés, Fogékszer, Fogfehérítés, fogkő eltávolítás, fogkőeltávolítás, Fogorvos, fogszabályozás, Fogtechnika, fogtechnikai eszközök, fogtechnikus, Gyermekfogász, Implantológia, konzerváló fogászati kezelés, professzinális fogtisztítás, Szájsebészet,

Bemutatkozás

Fogtechnikai laboratóriumunk megalapításával a magas színvonalú és teljeskörű fogtechnikai szolgáltatás megteremtése volt a cél.
Minőségi alapanyagokból, korszerű, egymásra épülő és egymást kiegészítő technológiával végzett munkával a technikai munkafázisok mindegyikét képesek vagyunk teljesíteni. Európai színvonalú gépparkunk, műszereinklehetővé teszik a modern technológiák alkalmazását minden terméktípusnál.

Kiemelten fontosnak tartjuk a közvetlen kapcsolattartást, a személyes konzultációt fogorvossal és pácienssel egyaránt, mert véleményünk szerint az összehangolt csapatmunka a sikeres munkavégzés előfeltétele. A fogorvossal és pácienssel való konzultációra, “színnézésre” laborunkban kultúrált körülmények között biztosítunk lehetőséget, illetve igény szerint internet alapú videókommunikáció segíti a gyors és pontos munkavégzést.Weboldalunkon található munkalap kitöltésével interneten keresztül is leadhatja megrendelését.
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink