Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Hodent Fogklinika Dr. Nyárádi Ákos
Cím: 8380 Hévíz, Széchenyi utca 76Email: dr.nyaradi@hodent.hu
Web: www.hodent.huTelefon: 83/340-717 , 30-9398238
Fax: 83/340-717Gps: 46.789837 , 17.180903

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Diplomámat 1993-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert orvostudományi Egyetem Fogorvosi karán szereztem.1995-ben szakvizsgáztam Fog- és Szájbetegségek tárgyból2002-ben Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát tettem.2006-ban Fogszabályozás szakvizsgára tettem szert.

Több éves munkakapcsolat után, 1996-ban hoztuk létre közös “praxislaborunkat”, mert azt tapasztaltuk, hogy a fogászat és fogtechnikai laboratórium együttese számos előnnyel jár együtt. Pácienseink visszajelzései alapján ma már elmondhatjuk, hogy, törekvéseink az elmúlt évtized alatt célra vezettek:

Nincs szállítási idő a rendelő és a labor között, így a munka elkészítése nagymértékben lerövidül.Az orvos és fogtechnikus a páciens aktív közreműködésével, helyben tudja végezni feladatát: fogszín kiválasztása, fogak beállítása, korrekciók, stb… Az ideiglenes pótlások is a lehető legrövidebb idő alatt készülnek el. • Hévíz gyógyfürdő jellege remek lehetőséget kínál a kúrázó vendégeknek, hogy a fogászati kezelésekkel komplexé tegyék az itt töltendő 2-3 hetet. Ez idő alatt szinte bármely fogpótlást el tudjuk készíteni
 • Hévíz ismert pontján, az egyetlen körforgalom mellett könnyen megtalálható praxisunk, az első alkalommal hozzánk érkezők számára is.
 • Folyamatosan fejlesztjük a rendelők és a fogtechnikai labor felszereltségét, bővítjük szolgáltatásaink körét, hogy betegeink minden igényét ki tudjuk elégíteni.


Számos páciens keresi fel azóta is praxisunkat Európa, és a világ más országaiból is, hogy a fogászati kezelés mellett esetleg más gyógyászati szolgáltatást is igénybe vegyenek termálvizéről világhírűvé vált fürdővárosunkban, Hévízen.

A pácienseink részére a fogorvosi kezelések széles skáláját tudjuk nyújtani:
  Fogszínű tömések
  Kerámia vagy arany
  Ultrahangos fogkő eltávolítás
  Fogfehérítés
  Panoráma röntgen
  (műgyökér beültetés)
  Fogszabályozás
  Fogékszer
  Rögzített fogpótlások (koronák, hidak)
  Fémkerámia
  Aranykerámia
  Titánkerámia
  Teljes kerámia
  Zirkon
  Kivehető fogpótlások
  Részleges fémvázas műfogsorok
  Teljes műfogsorFőoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink