Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Mucsi János
Cím: 2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 62Web: http://www.tudobeteg.hu/
Telefon: +36 (70) 773 5946

Bevezető

belgyógyász szakorvos, tüdőgyógyász szakorvos,

Bemutatkozás

BemutatkozásomA Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyermekklinikáján 1983-ban Gyurkovits Kálmán professzor úr szárnyai alatt kezdtem foglalkozni a légúti betegségekkel. Első munkahelyemen, a tapolcai kórház Barlang-terápiás Részlegén leginkább az asztmás és COPD-s betegek gyógyításával foglalkoztam. A legendás és fiatalon elhunyt Horváth Tibor főorvos iskolát teremtett a krónikus légúti betegeknek. Az egész országból, de még a tengerentúlról is jöttek a gyógyulni vágyók. Tapolcán nemcsak egy ágyat, vizsgálatot és gyógyszert kaptak, hanem rendszeres továbbképző beszélgetések, gyakorlati foglalkozások keretében naprakész és gyakorlatias segítséget is annak érdekében, hogy tudják, mit kell tenni, ha baj van, és mit tehetnek azért, hogy elkerüljék azt.
Tüdőgyógyászati tanulmányaimat a mosdósi Tüdő- és Szívkórházban, illetve a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján folytattam.
Mindig kiemelt fontosságúnak tartottam, hogy a betegek ismerjék meg a testüket, a betegségüket, és pontosan tudják, hogyan használják a gyógyszereiket. Ennek érdekében megálmodtam a www.tudobeteg.hu portált, amelynek jelenleg is főszerkesztője vagyok.

2006 óta dolgozom Gödöllőn. A helyi tüdőbeteg-gondozóban a környék mintegy 120.000 lakosa számára biztosítjuk az állami egészségügyi ellátás keretében a tüdőgyógyászati hátteret.
A dohányfüst visszaszorítását kiemelkedő jelentőségűnek tartom a légúti betegségek kezelése és megelőzése szempontjából is. 3 éve irányítom a Gödöllői Dohányzásmegelőzési Programot. Több mint 3000 gödöllői tizenéves diák adataira támaszkodva kidolgoztunk egy olyan programot, amely a diákok mellett a szülők és a pedagógusok képzésére, tájékoztatására támaszkodik. Első eredményeink biztatóak, de még sok a teendőnk.
A gödöllői magánrendelésemen elsősorban azoknak szeretnék tüdőgyógyászati ellátást nyújtani, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a hagyományos rendelésen a tüdőgondozóban megjelenni, illetve várakozni.
Egy “egészséges” rendelést szeretnék megvalósítani, amelyet főként a krónikus légúti betegek (asztma, COPD, szénanátha), valamint a dohányzásról leszokni vágyók számára hoztam létre.
A leszokni akaró dohányosoknak ingyenesen adok tanácsot, illetve válaszolok a kérdéseikre awww.eroaleszokashoz.hu weboldalon.
A www.videoklinika.hu tüdőgyógyász szakértőjeként rendszeresen jelentkező virtuális rendeléseimen beszámolok a tüdőgyógyászat aktualitásairól, bemutatom a leggyakoribb és a ritkább légúti betegségek jellegzetességeit, és on-line válaszolok a portál látogatóinak kérdéseire.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
14:00 - 18:0014:00 - 18:00
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink