Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Zágoni Tamás
Cím: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 46Telefon: +36 (20) 663 2323
Fax: +36 (23) 452 676

Bevezető

belgyógyász szakorvos,

Bemutatkozás

BemutatkozásomA szakmai érdeklődésem sebész apám mellett kezdődött, sokat ácsorogtam körülötte, néztem a beavatkozásokat később, amikor már körzeti orvosként kellett dolgoznia.
Az egyetemet 1980-ban végeztem el cum laude minsősítéssel Budapesten.

Elsőként a János Kórházban dolgoztam, főnököm Wittman István Professzor Úr s Szlamka István Tanár Úr voltak. A szakma csínját-bínját Toóth Éva, Huoránszki Ferenc és Bodó Mihály segítségével sajátítottam el. Ezzel a teammel dolgoztam részben később a Margit Kórházban is. A László Kórházban Telegdy László, a “Sir” irányítása mellett dolgoztam. Tőle a szakmai tudás felső fokát sok humort és korrekt emberi magatartást lehetett tanulni.
1994-től dolgozom a II. Belklinikán. Itt rengeteg tudományos munkát végeztem, az oktatáésban szereztem tapasztalatot s számos külföldi útra volt lehetőségem. Legemlékezetesebb a Rómában, Nizzában és Londonban töltött rövid időszak volt, a Münchenben töltött hónapokat inkább felejteni szeretném.
Privát emberként a klasszikus zene hallgatása sé a zongorázás jelent sok örömet; emellett kutyákat tenyésztek. Ez utóbbi területen jelentőps sikereket mondhatok magaménak a kis olasz agás , a schipperke és a whippet tenyésztése révén. A bourbonnais-o vizslas egyetlen magyarországi példánya is az én tulajdonomban van.
Három felnőtt fiam van, egyikük sem választotta az orvosi pályát.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
14:00 - 19:00
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink