Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Lógyógyász, Rehabilitáció, Lóegészségügy
Cím: 7400 Kaposvár , Tinódi u.2Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu,utod@pannonlogyogyasz.hu, veress@pannonlogyogyasz.hu
Web: http://www.pannonlogyogyasz.huTelefon: 30 / 300-4914

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Kórházi, helyszíni ellátás, 24 órás ügyelet, telepi átalányellátás
Lógyógyászati szolgáltatásaink a nap 24 órájában a hét minden napján elérhetőek pácienseink részére.
Mobil diagnosztikai eszközeink és mobil műtőnk segítségével a betegségek jelentős részét akár az állat tartási helyén is orvosolni tudjuk. Természetesen ezeken felül kórházi körülmények közötti ellátás is rendelkezésre áll mindenki kedves páciensünk részére, ahol biztonságos vizsgáló, ébresztőszoba, műtő valamint a beteg lovak részére boxok találhatóak.
Telepi ellátást általánydíjas szerződés keretein belül is tudunk biztosítani nagyobb állománnyal rendelkező lovardák, állattartók részére.


Bemutatkozás

A Pannon Lógyógyászati Szolgálatot 1999-ben alapítottam azzal a céllal, hogy a dél-dunántúli régióban a lehető legrövidebb időn belül olyan állategészségügyi ellátás jöjjön létre, amely a nagyállatok sebészeti, belgyógyászati és szaporodásbiológiai betegségeit az állat tartási helyén, és kórházi körülmények között is képes diagnosztizálni, illetve orvosolni.

Fontos szempontnak minősült, hogy a Kaposvári Egyetem, Egészségtudományi Centrumához tartozó Lovasakadémia nagylétszámú lóállománya, a SZIE-ÁOTK Üllői Nagyállatkórházától való jelentős távolsága ellenére is színvonalas szolgáltatásban részesüljön. Ennek érdekében folyamatos, nagyléptékű fejlesztésekre volt szükség, amelyek eredményeként létrejöhetett a modern diagnosztikai és terápiás műszerekkel felszerelt, helyszíni és kórházi ellátást nyújtani tudó, több állatorvossal szervesen együttműködő állategészségügyi szolgálat.

A PLSZ nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kialakított infrastruktúra hathatósan segítse a terepen dolgozó kollégákat, illetve részt vesz különböző kutatatási és továbbképzési programokban is. Nyertes pályázatokat nyújtott be mind a Széchenyi, mind a GVOP program keretében. Munkatársai jelentős szerepet vállalnak a hazai és a nemzetközi állat- és humángyógyászati kutatásokban, szakirányú tudományos (Ph.D) és klinikai (Lógyógyász-szakállatorvos) minősítéssel rendelkeznek, illetve képzésen vesznek részt, folyamatosan.

Évek óta rendszeres előadói vagyunk a minden év őszén megrendezésre kerülő Lógyógyászati Kongresszusnak. 1999 ? 2005 között több mint 23.000 kezelést és 700 műtéti beavatkozást végeztünk el.

Alapvető filozófiánk, hogy tiszteleten és őszinte segítő szándékon alapuló együttműködéssel (PLSZ ? Kollégák ? Tulajdonos) lehet a leghathatósabb segítséget nyújtani mind a beteg állatnak, mind az aggódó tulajdonosnak.

Dr. Hevesi Ákos PhD, MRCVS
vezető állatorvos

Keresőszavak

Állat Egészségügy, izületi-fájdalom és porcvédő sántaság vizsgálat, állatorvos, adás-vételi vizsgálat, Arthroscopia, Aquatrainer, Belgyógyászat, Elektromos fogápolás (fogászat), Endoszkópia Kórházi, helyszíni ellátás, Mesterséges termékenyítés Mobil digitális Röntgen Sántaságvizsgálat Sebészet Szaporodásbiológia Telepi ellátás Ultrahang Versenyfelügyelet 24 órás ügyelet


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink