Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Lábcentrum
Cím: 1183 Budapest, Nefelejcs u. 22Email: mail@pedikom.hu
Web: http://pedikom.hu/Telefon: 1 / 297-6061
Fax: 1 / 297-6062Gps: 47.450663 , 19.17806

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

kóros nyomvonal diagnosztikai meghatározása, Lábcentrum, nyomásvizsgálat, statikai problémák, súlyvonal,

Bemutatkozás

Cégünk, a Pedikom Kft. világviszonylatban is az elsők közt kezdett el foglalkozni a láb korszerű vizsgálatával, és – a hagyományos ortopéd eljárásoktól eltérő, újszerű – kezelésével.

Felfogásunk szerint a láb komplex, biomechanikai konstrukció. Stabilitását a csontok, inak, izmok által alkotott boltozatos vázszerkezet, mozgását bonyolult erőhatások biztosítják. A láb működésének biomechanikai szemlélete újszerű kezelési elvekhez vezetett.

Magyar szabadalomCégünk szabadalommal védett eljárásában a talp nyomását optikai módszerrel vizsgáljuk. Ha valaki mezítelen lábbal egy üveglapra áll, akkor az üveglap másik oldalán a nyomásviszonyokat hűen tükröző rajzolat keletkezik. Ez a rajzolat, mint nyomásponti térkép az alapja aszámítógépes talpvizsgálat nak. A kóros nyomásponti elrendezés láb probléma ként fogható fel, és minden láb betegség hez jellegzetes talpi kép tartozik.

Számítógépes talpvizsgálatA Pedikom talpbetét kezelés célja ennek a hibás nyomásponti elrendezésnek a korrekció ja, a megbomlott statikai egyensúly helyreállítása. A talpkép felvétele után képzett szakemberek tervezik meg az adott láb nak megfelelő betét térképét. Ennek alapján készül az egyedi talpbetét. A talpbetét puha, természetes anyagokból készül, nem allergizál, kényelmes. A láb korrekcióját fájdalom nélkül biztosítja, ezért szinte mindenki panasz és mellékhatás nélkül viselni tudja. Cégünk nemcsak országos hálózatot épített ki, hanem számos külföldi képviselettel is rendelkezik.

Egyedi talpbetétFennállásunk alatt több százezer talpvizsgálat ot végeztünk, és ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a láb ról még többet tudjunk meg. Tudásunkat eljárásunk és termékünk folyamatos továbbfejlesztéséhez használjuk fel úgy, hogy a hagyományos kézműves értékeket is megőrizzük. Fejlett informatikai bázisunk biztosítja a korszerű adattárolást és kezelést, képzett munkatársaink pedig az egyenletes, magas minőséget.

Cégünk és a Pedikom rendszert alkalmazó partnereink és az általunk kezelt páciensek egy nagy családot képeznek Hajdúszoboszlótól Újzélandig. Minőségügyi rendszer ISO 9001:2000Mindannyian egy cél, a lábbetegek jobb ellátása érdekében dolgozunk. Minden partner és minden beteg egyaránt fontos a számunkra, arra törekszünk, hogy mindenki érezze azt, hogy a tömegtermékek világában nálunk egyedi elbánásban részesül.

Cégünk tagja az Egészség Plusz hálózatának.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
7 órától 15 óráig7 órától 15 óráig7 órától 15 óráig7 órától 15 óráig7 órától 15 óráigZárvaZárva

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink