Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Kiss Eszter Ágnes
Cím: 1151 Budapest, Nyírpalota út 76Web: http://www.drkisseszter.hazipatika.net
Telefon: +36 (30) 341 1674

Bevezető

Fogszakorvos,

Bemutatkozás

BemutatkozásomKedves Érdeklődő, üdvözlöm bemutatkozó oldalamon!

Gyakran kérdezik tőlem, miért éppen a fogászatot választottam hivatásul. Az orvosi pálya iránti vonzalom egyrészt családi hagyomány, másrészt már gyerekkoromban úgy gondoltam, hogy azért leszek fogorvos, hogy eloszlathassam a fogászati beavatkozásokkal kapcsolatos félelmeket.

Egészségünkkel való törődést nem lehet elég korán elkezdeni – de sosem késő!

Fontosnak tartom a páciensek személyre szabott és közérthető tájékoztatását, valamint a rendszeres továbbképzést, a legfrissebb külföldi általános orvosi és fogorvosi témájú szakirodalom tanulmányozását a hatékony megelőzés és az egészség megőrzése érdekében. Emellett a kezelések oldott légkörben zajlanak, a lehető leggondosabb odafigyelés és precizitás mellett.

Diplomámat 2000-ben a budapesti Semmelweis Egyetemen szereztem summa cum laude eredménnyel, majd 2002-ben ugyanitt kitűnő eredménnyel szakvizsgáztam. Egyetemi éveim alatt kutatási területem volt a szájüregi daganatképződés és a dohányzás összefüggése, illetve a szájtünetekkel járó mérgezések és gyógyszer-mellékhatások, utóbbi témában írtam szakdolgozatomat.

Magánpraxisomat, egy kicsi, barátságos rendelőt 2003-ban alapítottam. Az elmúlt években a gyógyítás mellett tapasztalatot szereztem egészségpolitikai, szakfordítói, fogászati kereskedelmi-marketing, és rendelői intézményvezetői területeken is. Mindez segített abban, hogy megismerhessem a fogászati és fogtechnikai anyagok és technológiák legjobbjait.

Kiemelt szakmai érdeklődési köröm az általános és esztétikai fogászat, a kíméletes és hatékony fogfehérítés, az endodoncia (azaz a gyökérkezelés tudománya) és az időskori fogászati problémák megoldása. Az évek során stabil szakmai együttműködést alakítottam ki olyan specialista szakorvosokkal, akiknek precíz és korrekt munkája a fogászat más területein (pl. szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat) is segíti pácienseim gyógyulását.

A rendelésen kívül online fogorvosi tanácsadással foglalkozom, amely részletes szakmai önéletrajzommal együtt a megadott honlapokon elérhető. Nagy örömöm, hogy az Internet segítségével időnként a határon túlról érkező kérdésekre is segíthetek megoldást találni.

Szabadidőmet , ha tehetem, az idegen nyelvek és kultúrák megismerésével, sütés-főzéssel, hímzéssel, varrással, zenével (gitár, zongora, kórus), úszással, jógával töltöm.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
megbeszélés szerintmegbeszélés szerintmegbeszélés szerint


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink