Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Szádeczky Anikó
Cím: 1052 Budapest, Bécsi utca 5.(III. em. 5. ajtó - 35-ös kapucsengő)Email: info@szadeczky.hu
Web: http://www.szadeczky.hu/Telefon: +36 30/242-0449

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Dr. Szádeczky Anikó vagyok.1996-ban végeztem Szegeden, a SZOTE Fogorvostudományi Karán summa cum laude eredménnyel.
A szegedi Fogászati- és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam és vettem részt a hallgatók oktatásában az 1999-ben megszerzett szakvizsgámig.1999 ősze óta élek és praktizálok Budapesten.
Szeretettel várom Kedves Betegeimet rendelőmben!

Ígéretünk a minőség!
Bárhol járunk, bármit vásárolunk, mindannyian törekszünk minőségi termékek és szolgáltatások elérésére. Arra vágyunk, hogy ráfordított időnkért, pénzünkért jó minőségű, igényes szolgáltatást kapjunk, és arra, hogy a szolgáltató vállaljon felelőséget szakmai kompetenciájáért, döntéseiért és munkájáért….
Így van ez az egészségügyi szolgáltatások területén is.
Bátran vegye fel rendelőnkkel a kapcsolatot, keressen bennünket telefonon, mi pedig gondoskodunk arról, hogy Ön az elvárásának megfelelő, magas szintű ellátásban részesüljön. Felelős, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel (szájsebész, fogszabályzós szakorvos, radiológus szakasszisztens, dentálhigienikus, fogtechnikusok) dolgozom együtt, így biztosítom Önöknek az elvárt minőségű ellátást, és természetesen a vágyott új, csillogó mosolyt.

Legyen bármilyen természetű fogászati problémája, bátran forduljon hozzánk! A személyes találkozónkat követően egyénre szabott kezelési tervet, megoldást kínálunk:
  • Kérje ingyenes tanácsadásunkat, éljen az állapotfelmérés lehetőségével rendelőnkben. Ne feledje, semmit sem veszíthet. Tekintse meg videónkat a szájhigiénéről.
  • A szép, fehér fogak életre keltik mosolyát és sugárzóvá teszik személyiségét!
  • Kérje esztétikai fogászati szolgáltatásainkat! Rendszeres professzionális szájhigiénés kezeléssel megelőzheti a fogszuvasodást, az ínygyulladást, az ínysorvadást, a fogvesztést és a kellemetlen lehelletet is. Figyelmébe ajánljuk a fogkőeltávolításhoz kapcsolódó videót is.
  • A fogfehérítés kiemeli az ápolt, egészséges fogak természetes szépségét.
  • Ha Ön nem született tökéletes fogakkal, vagy zavarják régi, nem esztétikus fehér vagy amalgámtömései, akkor azokat kérésére kicseréljük. Praxisunkban közel 10 éve kizárólag esztétikus tömőanyagokat használunk. Az amalgámot leváltották a modern porcelán és egyéb fehér színű esztétikus anyagok, melyekkel mind az örlőfogakba, mind a metszőfogakba észrevehetetlen, természetes hatású tömések készíthetők. A modern tömőanyagokkal a frontfogak aszimmetriája, méretbeli, színbeli különbségei korona nélkül korrigálhatók! Élvezze a felszabadultságot, mely mindent megváltoztat!
  • Régi, nem megfelelő esztétikájú, sötét szélű koronáit és hídjait kicseréltetheti. Választási szempontjai, igényei alapján különböző anyagú és árú, kifogástalan megoldásokat kínálunk. Újra hódíthat megszépült mosolyával!
  • Nem mer mosolyogni? Ha letört fogai, vagy foghúzás miatt fogpótlásra van szüksége, esetleg elégedetlen a régivel, mert  az csúnya, zavarja az evésben vagy a beszédben: precízen rögzülő, természetes hatású, tökéletes kidolgozású kivehető fogpótlásunkkal újra elégedetten és önfeledten élhet!
  • Idegenkedik a kivehető fogpótlástól, protézistől, nem szeretné ép fogait lecsiszoltatni? Fogászati implantátumra fix pótlást készítünk Önnek! Válassza az érzést: “megfiatalodtam!”
  • Nem szereti a kellemetlen meglepetéseket? Külföldre készül nyaralni vagy dolgozni? Nincsenek komoly panaszai, de gyanítja, hogy valami nincs rendben? Nálunk tiszta vizet önthet a pohárba, oszlassa el kételyeit! Jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes ellenőrzésre.


A Magyarországon működő egészségpénztárak mindegyikével együttműködünk. Forduljon hozzánk bizalommal!
Minden Kedves Paciensünket -, aki egészségpénztári tagsággal rendelkezik – 10 % kedvezménnyel várjuk rendelőnkben!
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
Előzetes megbeszélés alapjánElőzetes megbeszélés alapjánElőzetes megbeszélés alapjánElőzetes megbeszélés alapjánElőzetes megbeszélés alapján


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink