Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Nyirkos Péter
Cím: 1092 Budapest, Erkel utca 13/a, fszt 1Email: bakats@invivo.hu
Web: www.borgyogyasz.huTelefon: (06-30) 483-5938
Gps: 47.487126 , , 19.063121

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Bőrgyógyász, Budapesti szakorvosi rendelés, Dunaharaszti szakorvosi rendelés,

Bemutatkozás

1983-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, Summa Cum Laude minősítéssel. Az egyetem Bőrklinikáján kezdte meg ugyanebben az évben működését.

Általános bőrgyógyászati, gyermekbőrgyógyászati és égési osztályon dolgozott. Ezek mellett folyamatosan ellátta a mykológiai (gombás betegségek) szakrendelést, illetve egy-egy időszakban a kozmetológia és allergológia szakrendelést is. Jelentős számban végzett bőrsebészeti beavatkozásokat is.

Két éven át a McGill egyetemen meghívott kutatóként dolgozott. Hazatérése után a gyógyszeriparban, illetve informatikai területen dolgozott, közben elindította első magánrendelését.

Számos továbbképző előadást tartott bőrgyógyászoknak, allergológusoknak, háziorvosoknak és kozmetikusoknak.

2003-ban jelent meg a “A szépség orvosi szemmel” című könyve. Ez az eddig megjelent legátfogóbb magyar nyelvű munka a szépségápolás és az egészség kapcsolatáróMivel foglalkozik a bőrgyógyász?

Természetesen elsősorban a bőrrel, a bőr betegségeivel. De sok minden mással is: ezt fejezi ki szakvizsgánk hivatalos neve: Bőr- és nemibetegségek, kozmetológia.A bőr és a bőrfüggelékek betegségeiSzámtalan allergiás, fertőzéses és daganatos eredetű állapot tartozik ide az ekcémától a gombás bőrbetegségekig, a jóindulatú anyajegyektől a bőrrákig. A bőrfüggelékek betegségei közül leggyakoribb a körömgomba, a hajhullás és a fokozott szőrnövés.

Nemi betegségekTörténeti okok miatt a bőrgyógyászhoz tartoznak a nemi betegségek (pontosabban a nemi úton átvihető betegségek) is.

KozmetológiaA kozmetológia iránt az utóbbi években jelentősen megnőtt az érdeklődés, és számos új eljárás került a bőrgyógyász kezébe – mint például a mezoterápia vagy a ráncfeltöltés különböző lehetőségei. A kozmetológiához szokták sorolni a jóindulatú bőrelváltozások (például anyajegyek) eltávolítását is, sőt, a túlzott izzadás kezelését is. 

Belső szervi betegségekIdőnként az is előfordul, hogy a bőrtünetek csak a felszínét jelentik a problémának, valójában pedig valamilyen belső szervben kezdődött a betegség. Ilyenkor a bőrgyógyásznak segítenie kell abban, hogy a beteg a megfelelő szakorvoshoz is elkerüljön. Ehhez néhány alapvető laboratóriumi vizsgálatra is szükség lehet.

Lelki tényezőkMindenki számára nyilvánvaló, hogy lelki tényezők befolyásolhatják bizonyos mértékig a betegségek lefolyását. Sőt, időnként akár döntő szerepet is játszhatnak. Van, amikor elegendő pusztán ennek a ténynek a felfedezése, de nem ritkán pszichiáter segítségére is szükség van a háttér tisztázásához.

ÚjdonságokSok új lehetőség került a bőrgyógyász kezébe az elmúlt egy-két évtizedben. A legjelentősebb talán a bőrmikroszkóp, mely ma már nélkülözhetetlen az anyajegyek, a jó- és rosszindulatú bőrdaganatok / bőrrák elkülönítésében. Sokat fejlődtek a gyulladáscsökkentők is, főleg a mellékhatások csökkentésében értek el a fejlesztők jelentős eredményeket.

Mit találhat ezen az oldalon?Egyrészt néhány személyes megjegyzést (miért lettem bőrgyógyász, mivel foglalkozom a legszívesebben) életrajz kíséretében, másrészt leírásokat arról, hogyan történnek a rendelésemen a vizsgálatok és kezelések. Hogyan juthat el hozzám – ha el szeretne jönni a rendelésre. Hogyan léphet kapcsolatba – ha még nem döntötte el, hogy személyesen is felkeres, és további információra van szüksége.

RendelésekTöbb rendelésre is ugyanazon a számon lehet bejelentkezni, ezért feltétlenül adja meg, hogy az alábbiak közül melyik rendelésre és melyik napra szeretne időpontot kapni!

Budapest IX. kerület (belváros)Cím: 1092 Erkel u. 13/a, fszt 1 – AnteMed Poliklinika

Bejelentkezés telefonon: (30) 483-5938

Rendelési idő:

kedd (bejelentkezés alapján), szükség esetén csütörtökön vagy pénteken is.

Az Erkel utca Budapest belvárosában, a Kálvin tér közelében található. Az általános ellátás mellett a bőrsebészeti ellátásnak, visszérkezelésnek, kozmetikai kezeléseknek, lábápolásnak itt vannak meg a legjobban a feltételei.

Budapest XXIII. kerület (Soroksár)Cím

:Budapest XXIII. Hősök tere 1-3

Bejelentkezés:

(30) 276-5166

Rendelési idő:

hétfő délután

Az általános ellátás mellett elektrosebészeti beavatkozásokra, rátevéses allergiatesztre különösen jók a feltételek. Itt végezzük a számítógépes anyajegy-vizsgálatokat is. A rendelőben más orvosok is dolgoznak, ezért bejelentkezéskor feltétlenül adja meg, hogy hétfő délutánra szeretne időpontot a bőrgyógyászatra.

DunaharasztiCím:

Dunaharaszti, Damjanich u. 23

Bejelentkezés: (30) 276-5166R

endelési idő:

KÉTHETENTE szerda 15.00-18.30

(páratlan heteken Dr. Szondy György rendel ugyanezen a helyen, akihez ugyanezen a számon lehet bejelentkezni, ezért feltétlenül adja meg bejelentkezéskor, hogy melyikünket szeretné felkeresni.)


Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
Bejelentkezés alapján.1092 Erkel u. 13/a, fszt 1Bejelentkezés alapján.1092 Erkel u. 13/a, fszt 1Bejelentkezés alapján.1092 Erkel u. 13/a, fszt 1

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink