Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Faragó László
Cím: 9024 Győr, Lomnic utca 9Email: faralaci@t-online.hu
Telefon: +36-20-9-724-819

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Tisztelt leendő Páciensek!Szegeden végeztem orvosi tanulmányaimat.

Mindig fül- orr- gégész akartam lenni, hiszen már az egyetemen Tudományos Diákköri munkát végeztem a Fül- orr- gége Klinikán.
1968 óta dolgozom a győri kórházban, ahol gyakorolhattam szakterületem minden ágát kiváló mestereim, otthon pedig négy gyermekem jóvoltából.
1983-ban neveztek ki főorvosnak, majd 1995-től vezettem a Megyei Audiológiai Állomást. 1999-től a Fül- orr- gége Társaság Audiológiai Szekciójának vezetőségi tagja vagyok, évek óta dolgozom orvosszakértőként és bírósági társszakértőkét is.

1979-től végzek magánorvosi tevékenységet.
Munkám során feladatom a fül- orr- gége betegségek diagnosztikája, gyógyítása és követése minden életkorban. Hallásproblémák okainak tisztázása, konzervatív kezelése, halláscsökkenések korrigálása a legmodernebb hallókészülékekkel.
Számos nem támogatott hallókészülék egyedülálló áron, kamatmentes részletfizetési könnyítéssel. Fülzúgások kivizsgálása, nagy tapasztalattal kijelentve az eddigi gyógyszeres kezelések alapján sikeresnek mondható kézben tartása, csökkentése, szüntetése és a progresszió megállítása.
Mindezeket 38 éves szakmai tapasztalat és gyakorlat alapján, kiváló segítő kollégáimra támaszkodva, garanciával ajánlhatom.
Mobiltelefonom egész nap bekapcsolva nálam van!
A szolgáltatásainkat egy most elkészült és Európai Uniós színvonalon berendezett rendelőkomplexumban végezzük. Egyedülállóan berendezett fül-orr-gégészeti rendelő minden, a járóbeteg ellátáshoz szükséges legmodernebb műszerrel és eszközzel felszerelt. Itt várom a gyermek és a felnőtt betegeket, bármilyen fül-orr-gégészeti problémával és betegséggel.
Audiológiánkon nem csak a hallásvizsgáló kabin egyedi – az Audio Computer Kft. által építve és berendezve – hanem műszereink is klinikai színvonalúak, nem beszélve a számítógépes készülék illesztést lehetővé tevő informatikai háttérről.
Hat világmárka Siemens, Victofon, Phonak, Danavox, Oticon, Microsonic (Beltone) teljes készülék pelettáját ajánljuk, ezzel minden fajta halláscsökkenésen segítve.
Természetesen az összes kiegészítő, tartozék, jelzőrendszer, és a nagyothallókat segítő minden fajta eszköz nálunk megtalálható.
Jelszavunk: JÓ HALLÁS = TELJES ÉLET
Munkánkat segíti a nagy tapasztalatú audiológus asszisztens, a gyógyászati segédeszköz forgalmazási szakmunkatárs, és nem utolsó sorban a gyermekek ellátását lehetővé tevő szurdopedagógus is.
Elegáns és barátságos környezetben szeretettel várjuk és fogadjuk pácienseinket.
Előjegyzés és minimális várakozási idő.
Persze a hallókészülékes betegeknek minden vizsgálat, a készülék computeres kiválasztása és illesztése, az utógondozás térítésmentes.
Áraink bárkivel versenyképesek!
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
7:30-13:30 7:30-13:30 7:30-13:30 7:30-13:30 7:30-13:30


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink