Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Polgár Zoltán
Cím: 1104 Budapest, Lavotta utca 62Email: drpolgar@t-online.hu
Web: http://www.drpolgar.innotica.hu/Telefon: 06-309-338-342

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Szülészet-nőgyógyászat,

Bemutatkozás

Tisztelt leendő páciensek!Bemutatkozás25 éve praktizáló SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ szakorvos vagyok.

Az egyetem elvégzése óta egy munkahelyen,
BUDAPEST BAJCSY ZS. Kórház
Szülészeti – Nőgyógyászati osztályán dolgozom.
Munkámat felváltva a kórházban ill. a hozzátartozó szakrendelőben végzem. (Bp. X. Kőbányai u.45.)
A szakrendelőben az ambuláns betegellátás történik, míg a kórházban a szokásos osztályos betegellátást végzem.

Az ambuláns betegeket CSÜTÖRTÖKÖN 15h – 18h-ig fogadom kulturált, jól felszerelt magánrendelőmben a Lavotta és Maglódi u. sarok
KARINA gyógyszertár épületében.

Minden nőgyógyászati vizsgálathoz illetve terhes gondozáshoz szükséges vizsgálat elvégzésére lehetőség van.

A szakrendelő nőgyógyászati részlegének megbízott vezetőjeként a területi ambuláns betegek ellátását végzem a Bp. X. Kőbányai u. 45. alatt KEDD de.

A kórházban teljes körű nőgyógyászati és szülészeti ellátást biztosítok, ügyeleti időben ügyeletvezetőként.
Az ULTRAHANG-LABORATÓRIUM vezetőjeként a kórházban – rendelőben – magánrendelőben rendszeresen végzek teljes körű nőgyógyászati, szülészeti ultrahang vizsgálatokat.
Megalakulása óta alapító tagja vagyok
a Magyar Szülészeti -Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.
Szülés A kórházban a kis és nagy nőgyógyászati műtétek, a szülések, császármetszés történik. A vajúdó nő segítségére lehetnek a hozzátartozók a szülés alatt. A szülés után igény szerint rooming-in rendszerben az édesanya együtt lehet az újszülöttel. Külön kívánság, és a kórháznak fizetendő anyagi ellenszolgáltatás fejében külön fürdőszobás kórterem vehető igénybe.
Nőgyógyászati műtétekA nőgyógyászati műtéteket, a kor tudományos színvonalának megfelelő, kiváló felszereltségű műtőben végezzük.
Külön említést érdemel az osztály magas szintű laparoscopos felkészültsége.
Személyes adatokA hivatásomon kívül, ha időm engedi szívesen kertészkedem, zenét hallgatok, valamint sok időt töltök el a számítógép mellett. Ilyenkor főleg az Ineternetet csodálom, és próbálom a mindennapi munkában – szórakozásban – információban hasznát venni.
Érdeklődési körMinden probléma megoldásában segítek, de különösen nagy jártasságot szereztem a pontos ULTRAHANG DIAGNOSIS felállításában. A műtétek közül főleg a LAPAROSCOPOS megoldásokat részesítem előnyben.
Vaginalis ultrahang segítségével lehetőség van a nőgyógyászati betegségeket kísérö, szervi elváltozások korai és pontos felismerésére. ( pl. petefészekcysta – endometriosis – myoma – méhen belüli IUD – méhnyálkahártya rendellenességek )
Nagy segítséget jelent az ultrahang a terhesség korai biztos felismerésében. Terhesség gyanúja esetén a megtermékenyüléstől számított 10 nap után, a gyógyszertárakban kapható terhességi tesztek pozitívvá válnak, és igazolják a terhességet. Ebből azonban nem derül ki, hogy a terhesség méhen belül vagy méhen kívül helyezkedik el, hogy élő, vagy elhalt, hogy pontosan mekkora a nagysága. Ezen kérdések pontos eldöntésében segít az ultranang. Ezt a vizsgálatot érdemes elvégezni a kimaradt menstruáció után 2 héttel.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
15h - 18h-ig


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink