Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Németh Tamás
Cím: 1083 Budapest, Bartók Béla út 115Email: nemetht@meditrex.hu
Telefon: (30) 266-0853

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Fül-,Orr-,Gégész,

Bemutatkozás

Tisztelt leendő páciensek!Üdvözlöm honlapomon. Dr. Németh Tamás fül-orr-gégész-, gyermek fül-orr-gégész szakorvos vagyok.1987-ben végeztem Budapesten. Első munkahelyem Esztergomban volt, a Vaszary Kolos Kórház Fül-orr-gégészeti osztálya. 1990-tól a Szent Rókus kórház Fül-orr-gégészeti és fej-nyaksebészeti osztályán, 1993-tól a Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gégészeti és bronchológiai osztályán dolgoztam. 1995-ben három hónapot töltöttem Koppenhágában, a Gentofte Egyetem Klinikáján.

1992 óta folytatok magánrendelést, előbb mellékállásban, 1997-től főállásban. Magánrendelésem felnőtt és gyermek betegek fogadására is felkészült. Gyermekek esetében lehetőség szerint kerülöm az ijesztő fém műszerek használatát. A rendelő az arcüreg vizsgálatára alkalmas ultrahang készülékkel, és objektív, a vizsgált személy közreműködését nem igénylő objektív hallásvizsgáló műszerrel felszerelt. A szükséges műtéti beavatkozásokra a szerződött budapesti kórházakban kerülhet sor. Gyermekek műtétje esetén a szülőt a gyermekkel közös szobában helyezzük el költségmentesen.
Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
Előzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapjánElőzetes időpont egyeztetés alapján


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink