Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Ecto Derma Polyklinika
Cím: 1085 Budapest, József körút 37Email: recepcio@ectoderma.hu, ectoderm@t-online.hu
Web: http://www.ectoderma.huTelefon: 06-1/317-8175

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Fogászati központ, Fogorvos, Implantológus, Szájsebész,

Bemutatkozás

Az Ecto Derma Polyklinika Budapest belvárosában, a József körúton található a Rákóczi út és az Üllői út között, a Rákóczi térrel szemben. A klinika nemzetközi orvosi oktatási, gyógyítási és tudományos központként tevékenykedik. Rendelőiben, műtőiben, kórtermeiben, váró és szociális helységeiben egyaránt, légkondicionált, kellemes környezet fogadja a betegeket hétfőtől péntekig, reggel 7:30 és este 20:00 óra között.

A klinika vezetője Dr. Gáspár Lajos, az orvostudomány kandidátusa, egyetemi docens, számos magyar és nemzetközi tudományos és szakmai társaság vezetőségi tagja. A klinika programjai között kiemelten szerepelnek az orvosi csúcstechnikát képviselő, valamint az esztétikai orvosi és kiegészítő eljárások. 24 orvosi laser berendezés segíti többek között a fogászat, az implantológia, a bőrgyógyászat, a plasztikai sebészet, a kozmetológia és a fül-orr-gégészet eljárásait, melyeket akár altatásban is igénybe lehet venni. Kiemelt különleges felkészültséggel működő szakterületek a lasersebészet mellett, a fogászat és az implantológia, valamint az allergológia.

Fontosabb, kiemelt különleges egészségügyi szolgáltatások:

Laseres fogászati kezelések: különleges lehetőséget biztosítanak fogínysorvadás (laseres tasakkezelés), szájhigiénia, gyökérkezelés, fogfehérítés, laseres fogfúrás, szájsebészeti eljárások esetén. (Kezelések altatásban is)

Fogimplantáció (15 év garanciával) többféle implantációs rendszer (német, amerikai, magyar, izraeli rendszerek) és különleges eljárások (csontpótlási eljárások, azonnal terhelhető implantátumok, arcüregemelés, titánból, kerámiából készült és különleges fogpótlások) állnak rendelkezésre, valamint felkészült fogtechnikai laborok segítik a munkát
Laseres bőrkezelések, kozmetológia: különleges berendezésekkel és anyagokkal laseres szőrtelenítés, ráncfeltöltés, laseres bőrfelújítás · Fül-orr-gégészet és allergológia: teljes fogászati és fémsoros allergia vizsgálat, Rhinolight kezelések, horkolás megszüntetésEgészségpénztári kártyát elfogadunk!

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink