Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Gilde Katalin-
Cím: 1063 Budapest, Munkácsy Mihály utca 25. fsz.1Email: gildekati@hotmail.com
Web: http://www.melanomamentesen.hu/kapcsolat.htmlTelefon: 06/20-910-75-83
Fax: 06/1-200-6318Gps: 47.514418 , 19.071107

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

A rendelés ideje:
Hétfő és szerda, kizárólag előzetes telefonegyeztetést követően.

Bemutatkozás

A rendelőben minden, a bőrön jelentkező, vagy bőrrel összefüggésben álló tünet vizsgálata, elemzése és kezelése történik. Csecsemőket és időseket is szivesen látunk.
A rendelő legfontosabb profilja az onkodermatológia, mely szakterület a bőrön jelentkező daganatok ellátására koncentrál.
Elsődleges feladat a korai felismerés. Ennek érdekében a rendszeres szűrése azoknak az egyéneknek, akik öröklött hajlam, bőrtípus, vagy életmódjuk miatt a bőrdaganatokra különösen fogékonyak, úgynevezett rizikócsoportba tartoznak. A szűrés az egész bőrfelület átvizsgálását jelenti, dermatoscóppal, egyes elváltozások digitális rögzítésével. Különös figyelmet érdemelnek a pigmentált anyajegyek, naevusok, melyek ráírányítják a figyelmet melanoma szempontjából veszélyeztetett egyénekre. Az anyajegy kiindulásául is szolgálhat melanomának, ugyanakkor sok esetben rendkívül nehéz lehet elkülöníteni a pigmentált naevust elkülöníteni magától a melanomától.
A gyanút mindig szövettani vizsgálattal támasztjuk alá, vagy zárjuk ki.
A rosszindulatú daganatok kezelése és gyógyítása történhet helyben, vagy egyéb intézetben, egyéb felkészültségű, kiváló kollegák bevonásával, team munkában.
A jóindulatú daganatok nagy számban fordulhatnak elő a bőrön, esztétikai rendellenességet jelentenek, rontják viselőjük közérzetét és önbizalmát. Ezek eltávolítására is többféle módszer között lehet válogatni a legjobb kozmetikai hatás érdekében. (ecsetelés, radiofrequenciás, diathermiás roncsolás, cryoterápia stb)
A bőr állapota nagyon fontos az emberek önértékelésében, társadalmi elfogadottságában, a személyes kapcsolatokban. Nem lehet lebecsülni a kozmetikai problémát jelentő, egyébként nem súlyos, vagy a nembetegség kategóriába sorolható rendellenességet. Fontos a lelki zavarokhoz vezető kamaszkori pattanások, vírusfertőzések, zsíros haj, nemkivánt szőrnövekedés, hónalji izzadás orvoslása csakúgy mint az időskori foltok, értágulatok, időskori szemölcsök stb. eltávolítása. A köröm elváltozásainak hátterében állhat gombás fertőzés, bel- és bőrbetegség. Többségét lehet befolyásolni.
A benőtt köröm rendkívül fájdalmas lehet. Csak akkor lehet meggyógyítani, ha a rendellenesen növő körömlemez növekedését maradandóan normalizáljuk, anélkül, hogy el kellene távolítani.
A neminvazív plasztikai eljárások rendkívül sokat fejlődtek az utóbbi időben. Szivesen alkalmazzuk azokat a biztonságos eljárásokat, melyek mellékhatása és szövődménye minimalizálható, de ugyanakkor az eredmény a páciens örömére szolgál, javítja esztétikus megjelenését, önbizalmát /hyaluronsavas ránc és hegfeltöltés, botox/.
Rendelés: Hétfőn és Szerda
Konzultáció: Magyar, Angol és Francia nyelven
Rendelő: Budapest VI. Munkácsy Mihály utca 25. földszint 1. Kaputelefon
Telefon: + 36 (1) 200 6318 + 36 (20) 910 7583
Dr. Gilde Katalin

Keresőszavak

Bőrgyógyász, Bőronkológus, Bőrsebészet, Kozmetológus,

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink