Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Professional Orvosi Kft
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 85 IV/1Email: info@professional-kft.hu
Web: www.professional-kft.huTelefon: 06-1)-317-0631,(06-70)-311-1615
Fax: (06-1)-317-2035Gps: 47.531796 , , 19.037203

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Belgyógyász, Gyógyászat, szakorvos, Szakorvosok,

Bemutatkozás

Köszöntöm Önt, mint a PROFESSIONAL ORVOSI KFT alapítója és orvos igazgatója. Cégünk, mely angol-magyar vegyes-vállalatként jött létre és amely az első orvosi magánvállalkozás volt Magyarországon, 1991 óta működik sikeresen. Belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos vagyok, rendelőnkben az ilyen irányú vizsgálatokat és kezeléseket rajtam kívül még két magasan képzett gasztroenterológus kollégámmal végezzük, illetve irányítjuk.Rendelőnk fő profilja a gasztroenterológia, mely területen kiterjedt szűrő-, valamint mindenfajta egyéb bajmegállapító vizsgálatokat és kezeléseket végzünk. Ennek keretében diagnosztizáljuk a gyomor- és bélpanaszok okait, a máj- és epebetegségek hátterét, a különböző emésztési zavarokat, majd a megfelelő kezelést alkalmazzuk.

Mivel hazánkban a vastagbélrák a második leggyakoribb daganatos halálok, ezért rendelőnk ennek megelőzésére hivatott béltükrözések végzésére specializálódott, melyet altatásban is végzünk.A gasztroenterológia mellett széleskörű diagnosztikus (bajmegállapító) és terápiás (gyógyító) tevékenységet folytatunk szinte valamennyi szakterületeken.A betegeket időre, előjegyzéssel fogadjuk, így a várakozási időt igyekszünk a minimálisra csökkenteni. A vizsgálatok eredményéről összesített számítógépes kimutatást adunk. Mindezt kultúrált, barátságos környezetben, európai színvonalon, elfogadható árakon nyújtjuk Önnek. 2008-ban újonnan épített, hat vizsgálóból álló, jól felszerelt rendelőnk Óbudán, az Amfiteátrummal szemben, könnyen megközelíthető, jó parkolási lehetőségekkel rendelkező helyen található.

A Professional Orvosi Kft-ben a szakma szinte valamennyi területén sikeresen működünk. Sikereink az igen modern műszer- és eszközparkunk mellett annak is köszönhetők, hogy a modern egészségügy állandó időzavarával és lelet-centrikusságával szemben, mi a tradicionális orvosi gyakorlatnak megfelelően kellő időt tudunk betegeinkre fordítani, és átfogó képet kialakítva róluk állapítjuk meg a megfelelő kezelést.
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink