Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

SENSOLITE RÓZSAKERT
Cím: 1026 Budapest, GÁBOR ÁRON U. 74-78Email: rozsakert@sensolite.hu
Web: http://www.sensoliterozsakert.huTelefon: 06/1 391-5971
Gps: 47.522678 , 19.013107

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Az 1980-as évek elején egy fiatal magyar fizikus, Fenyő Márta és kutatócsoportja felfedezte, hogy a polarizált fény minden élő biológiai rendszeren stimulációs hatást fejt ki, ami a humán alkalmazás esetében jelentős mértékben serkenti a szervezet öngyógyító képességét. Ez elsősorban a polarizált fény sejtregeneráló, sejtműködést javító, harmonizáló hatásával magyarázható.

A feltaláló csapatával kifejlesztette és létrehozta az emberi szervezet kezelésére alkalmas, polarizált fényt kibocsátó lámpát. Az első terápiás készülék a magyar találmány alapján végül Svájcból indult el világhódító útjára, amely azóta orvosok, kórházak, rendelőintézetek, magánrendelők és magánszemélyek nélkülözhetetlen gyógyító eszközévé vált az egész világon. Ezt a gyógylámpát emberek milliói használják nagyon eredményesen. A korábban gyártható, polarizált fényt kibocsátó fényforrásokkal egy adott időpontban csak korlátozott felületeken lehetett eredményes kezelést végezni. Ezeket is nagyon sikeresen alkalmazták különféle bőrproblémák, sebek, ízületi gyulladások, sportsérülések, fejbőr- és hajproblémák esetében.

p1

Az eddigi kutatások és eredmények fényesen bizonyították, hogy a lokális kezeléseken felül óriási új lehetőségek nyílhatnak meg a polarizáltfény-terápia előtt. A látványos lokális gyógyulások hátterében ugyanis a polarizált fény immunerősítő, vérkeringést fokozó, a sejtek oxigénellátását javító hatása áll, amely az utóbbi évek felismerései alapján most már egyetlen, viszonylag rövid időtartamú kezeléssel az emberi test teljes felületére kiterjeszthető, ezáltal a biológiai serkentő hatás gyorsan eljut a szervezet összes sejtjéhez és pozitív módon befolyásolja azok működését.

Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény ? köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek ? a kapilláris ereken keresztül azonnal eléri a véráramot, így a vérkeringés segítségével a biológiai serkentő hatás is gyorsan jut el az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe – például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesékbe, a belső elválasztású mirigyekbe, stb. -, és így fejti ki globális hatását annak teljes működésére.


Rendelési idő
HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
10-2010-2010-2010-2010-2010-1910-16

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink