Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Dr. Peresztegi Sándor
Cím: 2225 Üllő, Ócsai út 22Email: biogyogyaszdoktor@gmail.com
Web: http://orvoscentrum.hu/orvos_adatlap/1350-Dr._Peresztegi_Sandor_H._C._Ph.D.Telefon: 06-29-322-155

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Pszichoterápia,

Bemutatkozás

Tisztelt leendő Páciensek!Peresztegi Sándor Honoris Causa Ph.D. egyetemi tanár, tudományos cikkíró, és egyetemi tankönyvíró.

1959-ben Enyingen született.
Sokoldalúan képzett, melyek közül kiemelkedő a szakpszichoterapeutai képesítése. Jelentős sikereket ért el különböző orvoslási területeken. Sikeresen segített rákos, sclerosis multiplexes, Parkinson-kóros, súlyosan depressziós, értelmi fogyatékos, belső szervi és egyéb betegeken az ismert, valamint az általa kifejlesztett módszerekkel. Már 13 könyve jelent meg 31 kiadásban, többségében tudományos témájú. Tankönyvsorozatát nagynevű professzorok lektorálták. Német nyelvre fordított könyve Németországban 87.000 példányban fogyott el.

Legutóbbi, már két kiadást megért műve: Öngyógyítás (Az emberi test csodája ) A rák gyógyítása című könyve, ez egyetemi segédtankönyv is egyben. (Ezt a kiadványt az Európai Unió Tudományos Alkotói Díjjal jutalmazta 2005-ben, s a köztársaság elnöke is méltatta dicsé-rő levelében.). Másik időszerű könyve Az emberiség önpusztítása a XX. században (korunk le-sújtó betegségei), melyet német nyelvre is lefordítottak. Legújabb könyve Az anatómia alapjai is sikeres egyetemi segédtankönyv lett.
Tagja a Nemzeti Értelmiségi Klub Egyesületnek, a Civil Szervezetek Koordinációs Taná-csa Oktatási- Művelődési- és Tudománypolitikai Bizottságának, és felvételt nyert a Mindentu-dás Egyeteme által alapított Mindentudók Közösségébe.
Számos kitüntetéssel jutalmazták (leginkább külföldön), például 2007. december 12-én az Európai Unió Tudományos Alkotói Nagydíjjal tüntette ki Öngyógyítás (Az emberi test csodája) A rák gyógyítása valamint Az anatómia alapjai című könyveiért és eddigi tudományos munkás-sága elismeréseként.
2003-ban szakterületén világelsővé minősítették, s az ezzel járó Honoris Causa doktorrá avatták.
Az elmúlt években, több mint 100 súlyos, haldokló beteg emberen segített, itthon és kül-földön is. Tanítási és gyógyászati módszerét az agy karbantartására, stimulálására, az immun-rendszer erősítésére összpontosítja.
Több éve tudományos szakmai asszisztensével Herbály Jolánnal dolgozik, és komplett te-vékenység formájában segítenek azokon az embereken, akik erre igényt tartanak. Erdélytől Svájcig különböző országok neves klinikáitól kapnak meghívásokat.

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink