Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!

Prodenta Kft.
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Árpád u. 5.

Bevezető

fogpótlás, fogmegtartó kezelés, esztétikus tömés, biológiai fogászat, homeopátiás és hipnózisos kezelés

Szolgáltatásainkat három jól képzett szakorvos biztosítja.

Bemutatkozás

A Pro-Dental Kft, 1996-ban alakult és folytatta a 1993 októberében beindított Procter & Gamble Professional termékek magyarországi forgalmazását.

1997-ben a Dentsply hivatalos forgalmazói lettünk amely a késõbbi irányvonalat is meghatározta. Azóta is a magyarországi Dentsply/DeTrey forgalom több mint 50%-át bonyolítjuk. Ezzel az eredménnyel a közép-kelet európai régió legjelentõsebb Dentsply/DeTrey forgalmazójává váltunk.

1999-ben tovább bõvítettük tevékenységi körünket az egészségügyben, de azon belül egy másik területen. Egy kisebb labordiagnosztikai termékeket forgalmazó svájci cég termékeit kezdtük el forgalmazni kórházi laboratóriumok és gyógyszertárak részére.

2003-ban felvettük az Ausztrál Southern Dental Industries SDI cég képviseletét. Az egyre élesedõ konkurencia harcban úgy ítéltük meg, hogy az SDI termékekkel, figyelembe véve minõség-ár-érték arányukat egy teljesen új szegmenset tudunk megszerezni a vásárlók körébõl.

2004-ben az EU magas követelményrendszere miatt a labordiagnosztika területén beszállítót kellet váltanunk. A továbblépési lehetõséget a Wondfo Biotech Co. Ltd. termékei adták.

2005-ben fogászati divíziónk a Holland Jovident Systems BV. termékek képviseletével bõvült.

A Pro-Dental Kft. közvetlen alkalmazásába jelenleg 4 fõ áll. Fogászati divíziónk további 5 míg patika látogató részlegünk további hat szerzõdéses üzletkötõt foglalkoztat. Termékeink forgalmazását az üzletkötõkön kívül több mint 30 viszonteladó cégen keresztül végezzük

Célunk az alapítás óta eltelt majd' 10 év elteltével sem változott. Fõ célunk továbbra is termékskálánk folyamatos bõvítése és vásárlóink, viszonteladóink igényeinek maximális kielégítése.

Úgy gondoljuk jó úton járunk…Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink